Τόνια Σωτηροπούλου: “Ο Κωστής μου λέει ότι μοιάζω με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…”
Ελλάδα

Τόνια Σωτηροπούλου: “Ο Κωστής μου λέει ότι μοιάζω με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…”

Τόνια Σωτηροπούλου: “Ο Κωστής μου λέει ότι μοιάζω με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…”

Γιατί παραδέχτηκε στον Δημήτρη Μοθωναίο πως τηλεφωνούσε συνεχώς στην αστυνομία στο παρελθόν;

Με ένα πολύ δυναμικό λάκτισμα ξεκίνησε η νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 “Σημείο Συνάντησης” με πρώτους καλεσμένους, τον Δημήτρη Μοθωναίο και την Τόνια Σωτηροπούλου.

Το concept θέλει δυο γνωστούς ανθρώπους να συναντώνται σε μια κοινή συνέντευξη με συντονιστή τους ίδιους.

Η γοητευτική ηθοποιός μοιράστηκε αρκετές σπαρταριστές πληροφορίες, λοιπόν, στον φίλο της Δημήτρη, όπως για παράδειγμα ότι είναι δικομανής και μάλιστα πως στο παρελθόν δεν άφηνε σε ησυχία το αστυνομικό τμήμα του Ψυρρή, για να καταγγείλει πολλές και διάφορες ανεπιθύμητες καταστάσεις τα χρόνια που έμενε εκεί.

Μέχρι και παιδιά προσποιήθηκε ότι έχει για να πείσει τα αστυνομικά όργανα να συνετίσουν τους θορυβώδεις γείτονές της…

Επίσης αξέχαστο της έμεινε το περιστατικό που η μητέρα της θέλοντας να βάλει ως φόντο στο κινητό της την κόρη της, τα έμπλεξε λίγο και αντί για την ίδια, έβαλε φωτογραφία της Νικολέττας Ράλλη…

Τέλος, ο Κωστής Μαραβέγιας εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχος, φαίνεται πως διακρίνεται και για το χιούμορ του, αφού επεσήμανε στην αγαπημένη του την φοβερή της ομοιότητα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως και να έχει δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ψηφιστεί στη λίστα του IMDb ως μία από τις πιο εξωτικές γυναικείες παρουσίες στον κόσμο, αφήνοντας πίσω της ακόμη και την Angelina Jolie.

https://streamable.com/w7ybp