Τριαντάφυλλος: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του
Ελλάδα

Τριαντάφυλλος: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του

Τριαντάφυλλος: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του

Το συγκινητικό στιγμιότυπο που είδαμε στο Instagram

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος του Τριαντάφυλλου και ο χαρούμενος πατέρας δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, Δήμητρα Σιαμπάνη, έφεραν στον κόσμο πριν από τέσσερα χρόνια τον “καρπό” του έρωτά τους και από τότε η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε στο πρόσωπο του μικρού Νικόλα.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο δημοφιλής ερμηνευτής των 90’s μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη μεγάλη του χαρά που γιορτάζει ο γιος του σήμερα και εξομολογήθηκε με τα πιο συγκινητικά λόγια το πόσο πολύ τον άλλαξε ο ερχομός του.

Η φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει είναι τραβηγμένη από τη βάπτιση του Νικόλα στη Ρόδο και σε αυτή βλέπουμε τους δυο γονείς με διάπλατο χαμόγελο να κρατούν στην αγκαλιά τον μονάκριβό τους .

“14-4-2016 σαν σήμερα γεννήθηκες Νικόλα μου και άλλαξες τα πάντα στην ζωή μας , είσαι ένα πανέξυπνο αγοράκι 4 χρόνων που με αυτά που μας λες και με αυτά που κανείς με κανεις να νιώθω τόσο υπερήφανος είσαι η αγάπη μας είσαι το κολλητό μου φιλαράκι είσαι όλη η ζωή μας , Δήμητρα μου σε ευχαριστώ για όλα ήρωα μας αγάπη μας , ΘΕΕ μου σε ευχαριστώ για το καλύτερο δώρο που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου σε ευχαριστώ!!! @dimitra_sia”, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/B-9LvXDgjR2/?utm_source=ig_web_copy_link