Τριαντάφυλλος: «Όσα λεφτά και εάν μου δώσουν, δεν θα πάω ποτέ»
Ελλάδα

Τριαντάφυλλος: «Όσα λεφτά και εάν μου δώσουν, δεν θα πάω ποτέ»

Τριαντάφυλλος: «Όσα λεφτά και εάν μου δώσουν, δεν θα πάω ποτέ»

Ξεσπά για άλλη μία φορά

Μεγάλος ντόρος γίνεται γύρω από το όνομα του Τριαντάφυλλου για το εάν θα αποφασίσει τελικά να συμμετάσχει στο Survivor All Star ή όχι.

Ο τραγουδιστής που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αυστραλία για περιοδεία, έδωσε την δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο ξεκαθάρισε πώς επρόκειτο να πάει ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς αυτό που έχει μεγάλη σημασία για εκείνον είναι το παιδί του και όχι τα χρήματα.

«Σταματήστε όλο αυτό με το Survivor. Ότι θα μπω, ότι θα πάρω τρελά λεφτά κτλ. Κάποιοι εδώ και εκεί που βρίζετε, μακάρι να γινόταν κάτι και να με γνωρίζατε από κοντά για να δείτε πώς είμαι. Αν και έχω κάνει τρελή προετοιμασία και θα είχε πολύ πλάκα με αυτό που θα βλέπατε, όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω ποτέ. Γιατί το παν δεν είναι τα λεφτά ρε! Επιτέλους έχω και ένα παιδί και πάνω από όλα βάζω αυτό. Όποιος θέλει το καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει ας συνεχίζει να βρίζει. Εγώ εύχομαι σε όλους τα καλύτερα γιατί ξέρω ότι είστε καλοί άνθρωποι», γράφει στην ανάρτησή του.