Τριαντάφυλλος: «Το Survivor έκανε πολύ καλό στη ζωή μου και μάλιστα το χρωστάω στον Νίκο Κοκλώνη»
Ελλάδα

Τριαντάφυλλος: «Το Survivor έκανε πολύ καλό στη ζωή μου και μάλιστα το χρωστάω στον Νίκο Κοκλώνη»

Τριαντάφυλλος: «Το Survivor έκανε πολύ καλό στη ζωή μου και μάλιστα το χρωστάω στον Νίκο Κοκλώνη»

Στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε ο αγαπημένος τραγουδιστής

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα μίλησαν ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη που είναι ένα από τα λαμπερά ζευγάρια που διαγωνίζονται φέτος στο J2US.

Ο γνωστός τραγουδιστής πέρα από τη συμμετοχή του στο φαντασμαγορικό σόου αναφέρθηκε και στο φετινό Survivor και τους λόγους που τον έχει απογοητεύσει.

Δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω πώς σου φαίνεται το φετινό Survivor All Star.

Αλλιώς το φανταζόμουν. Με έχει απογοητεύσει, δεν είναι All Star. Λείπουν σημαντικοί παίκτες, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Τζέιμς Καφετζής. Άσε που πολλοί συμμετέχοντες υποκρίνονται κάτι άλλο από αυτό που είναι. Για αυτό ο κόσμος έχει ξενερώσει.

Μέσα από τον 4ο κύκλο του Survivor το 2021 σε αγάπησε πολύ ο κόσμος.

Με ήξεραν ως τραγουδιστή, αλλά με έμαθαν και ως χαρακτήρα. Η εμπειρία αυτή μου έκανε πολύ καλό στη ζωή μου. Μάλιστα, τη χρωστάω στον Νίκο Κοκλώνη, γιατί εκείνη την περίοδο, αν και είχα αποχωρήσει από το J2US, είχα συμβόλαιο που με δέσμευε να είμαι εκεί στον τελικό. Είπα στον Νίκο την επιθυμία μου να πάω και μου απάντησε: «Σε αγαπώ πολύ, πήγαινε και θα σε στηρίξω». Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Από το 1997 που ξεκίνησες την πορεία σου έκανες μεγάλη επιτυχία αμέσως, αλλά λίγα χρόνια αργότερα αποτραβήχτηκες. Γιατί;

Την περίοδο εκείνη είχαν βγει πολλά μουσικά σόου. Ήθελα να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο και να μην κάνω συνεργασίες που δεν θέλω. Τότε αποφάσισα να πάω πίσω στη Ρόδο, όπου τραγουδούσα Δευτέρα με Κυριακή, αλλά πάντα έλεγα «σε λίγα χρόνια θα επιστρέψω και θα δουν κάτι διαφορετικό από εμένα». Και έτσι έγινε. Με αποκορύφωμα εννοείται τα δύο τελευταία χρόνια, που νιώθω πως έχω ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική επιτυχία, καθώς με ξέρουν και οι μικρότερες ηλικίες.

Περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα