Τρύφωνας Σαμαράς: Θετικός στον κορονοϊό!
Ελλάδα

Τρύφωνας Σαμαράς: Θετικός στον κορονοϊό!

Τρύφωνας Σαμαράς: Θετικός στον κορονοϊό!

Σε αυστηρή καραντίνα και η Έφη Σαρρή

Άλλο ένα κρούσμα παρουσιάστηκε στο Just the two of Us το οποίο όμως «μπλοκάρει» πλέον και το Style me Up του Open που ανήκει επίσης στην εταιρεία παραγωγής Barking Well.

Αν και στο πρώτο τεστ -μετά την εμφάνιση δύο κρουσμάτων στο λαμπερό σαββατιάτικο show του Open- είχε βρεθεί αρνητικός, ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέβασε πυρετό και μετά από νέο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε το αποτέλεσμα βγήκε δυστυχώς θετικό.

O ίδιος το κοινοποίησε με ανάρτησή του στο Instagram:

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή στέκεται ο καλός του φίλος, Νίκος Κοκλώνης, που έχει ανησυχήσει πολύ μετά από αυτή την είδηση και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του.

Η παρτενέρ του Τρύφωνα στο Just, Έφη Σαρρή, παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της, ενώ όπως μας είπε, έχει αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες της υποχρεώσεις, πέρα από το τεστ στο οποίο σκοπεύει να υποβληθεί αύριο- και το πρώτο της ίδιας είχε βρει αρνητικό ενώ δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής.

Αυτό είναι και το δεύτερο κρούσμα που παρουσιάζεται σε «μαθητή» της τραγουδίστριας αφού πριν από την πρεμιέρα του Just είχε νοσήσει και η στενή φίλη του Τρύφωνα, Πηγή Δεβετζή.