Τσαλίκης για Ακρίτα: “Πώς μια κριτική έχει στη φαρέτρα της μόνο δηλητηριασμένα βέλη;”
Ελλάδα

Τσαλίκης για Ακρίτα: “Πώς μια κριτική έχει στη φαρέτρα της μόνο δηλητηριασμένα βέλη;”

Τσαλίκης για Ακρίτα: “Πώς μια κριτική έχει στη φαρέτρα της μόνο δηλητηριασμένα βέλη;”

Στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε χθες ο Γιώργος Τσαλίκης , καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο τραγουδιστής αφού δέχθηκε την καθιερωμένη φάρσα, από τον floor manager της εκπομπής αυτή τη φορά, μίλησε για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Ακρίτα, εξηγώντας τον λόγο που τοποθετήθηκε δημοσίως και πήρε το μέρος του ηθοποιού.

Ένιωσα την ανάγκη να πάρω θέση γιατί ξέρω 20 χρόνια τον Μάρκο, τον αγώνα του και το ήθος του. Η κυρία Ακρίτα είπε πως μίλησε για το καλλιτεχνικό του ήθος. Εγώ θέλω να πω με όλο τον σεβασμό, πως ή έχεις ήθος ή δεν έχεις. Όταν έχεις ήθος σαν προσωπικότητα στη ζωή σου, αυτό το ήθος το μεταφέρεις στη δουλεία σου” ανέφερε για τον ηθοποιό και την κριτική της δημοσιογράφου.

Ο τραγουδιστής στάθηκε ιδιαίτερα στον γιο του Μάρκου Σεφερλή,  Χάρη και την αντίδρασή του μετά την κριτική της Ακρίτα: “Δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να αναφερθεί σε ένα 14χρονο παιδάκι, που στεναχωρήθηκε και είπε πως είναι υπερήφανο για τον πατέρα του”, είπε και επανέλαβε πως ενοχλήθηκε πολύ από το περιστατικό.

“Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι Σεφερλήδες”

Αναφερόμενος στην κριτική της Έλενας Ακρίτα προς τον κωμικό, ο Γιώργος Τσαλίκης στάθηκε σε μια φράση που, όπως είπε, δεν την κατάλαβε: «Τόσα χρόνια ο κόσμος θα είχε αντιληφθεί τον χλευασμό του Μάρκο, αν υπήρχε. Στην τελευταία τοποθέτησή της η κ. Ακρίτα είχε πει τη φράση, ”Όσο υπάρχουν Σεφερλήδες”. Τι σημαίνει αυτό; Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι Σεφερλήδες, ταλαντούχοι, που βοηθάνε τον συνάνθρωπο κι είναι πραγματικά δοτικοί» τόνισε. «Πώς μια κριτική έχει στη φαρέτρα της μόνο δηλητηριασμένα βέλη; Όπως είπε ο κ. Γεωργουσόπουλος η κριτική δεν πρέπει να είναι μηδενιστική. Θα πρέπει να καταδεικνύει το λάθος, αναγνωρίζοντας όμως την αξία» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η περίοδος της νοσηλείας του πατέρα του

Πέρα όμως από την υπόθεση του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιώργος Τσαλίκης διηγήθηκε ένα περίεργο περιστατικό από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν πριν καιρό ο πατέρας του. Περιγράφει πως, από λάθος μιας νοσοκόμας πίστεψαν πως ο άνθρωπός τους ήταν σε σοβαρή κατάσταση, για να τους καθησυχάσουν στη συνέχεια με ένα “συγγνώμη λάθος”. Ωστόσο, η βραδιά δεν τελείωσε εκεί. Όταν φώναξαν τον τραγουδιστή  να μπει στο δωμάτιο ανάνηψης, εκείνος και η μητέρα του στάθηκαν πάνω από λάθος ασθενή. “Είχαμε πάει σε άλλον άνθρωπο. Είχαμε τέτοια αγωνία να δούμε τον πατέρα μου που πήγαμε σε έναν άσχετο άνθρωπο” αναφέρει ο Γιώργος Τσαλίκης και προσθέτει με χιούμορ: “Φαντάσου τι του ξημέρωσε. Ξύπνησε από ένα χειρουργείο και τον έλεγε “μπαμπά” ο Τσαλίκης και μία ξανθιά κυρία πήγαινε να τον φιλήσει».

Δείτε το βίντεο: