Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Χάρης στηρίζουν τον Μάρκο Σεφερλή
Ελλάδα

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Χάρης στηρίζουν τον Μάρκο Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Χάρης στηρίζουν τον Μάρκο Σεφερλή

Τη στήριξή τους στον Μάρκο Σεφερλή έδειξαν για μια ακόμη φορά δημόσια, η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά και ο γιος του Χάρης. Ο ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα με αφορμή την ακύρωση της παράστασης “Ζητείται Ψεύτης”. Το θέμα ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, όταν ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η Έλενα Τσαβαλιά ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία με τον μοναχογιό της γράφοντας: «Εμείς δίπλα σου..το “φρούριό” σου!Σ’ αγαπάμε πολύ». Λίγο αργότερα, έκανε μια νέα ανάρτηση με μια εικόνα που έγραφε: «Οικογένεια. Μαζί τα έχουμε όλα».

https://www.instagram.com/p/BqscaC7nV09/

https://www.instagram.com/p/BquV3DunlvE/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR3zTs3q5yb-jiITPqLCHaoii8EJaaQsVVEbeVvSVTb_p7aYraTO2bE-LmU

Post συμπαράστασης στον πατέρα του όμως ανάρτησε και ο Χάρης. Ο 14χρονςο μαθητής ανάρτησε μια καλοκαιρινή φωτογραφία με τους γονείς του να τον αγκαλιάζουν και έγραψε: «Είμαι υπερήφανος για σένα μπαμπά».

https://www.instagram.com/p/BqsdojwhWpJ/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR0juBTnSrJQz7Ra-9wHxMBgWj7WVf0oYakTTu4DiCLPJO1zVxbk8VjpLOw

Κάτω από τις φωτογραφίες ακολούθησε ένας «καταιγισμός» από σχόλια στήριξης προς τον ηθοποιό και την οικογένειά του.

Η αντίδραση στην κριτική της Έλενας Ακρίτα

Εκτός από την αντιπαράθεση με τις “Θεατρικές Σκηνές”, ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχτηκε από την Έλενα Ακρίτα.  Η γνωστή δημοσιογράφος υπήρξε ιδιαίτερα αυστηρή με τον κωμικό, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του στην συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». Ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στην γυναίκα και το παιδί του, ο Μάρκος Σεφερλής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Δούλευαν οι γονείς μου μέρα νύχτα για να με μεγαλώσουν, έχω κάνει ό,τι έχω κάνει με τον ιδρώτα μου για να μεγαλώσω ένα παιδί και δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Ακρίτα και όλους αυτούς που έχουν βγει να πουν αυτά που έχουν πει για εμένα» δήλωνε την Δευτέρα το βράδυ.

«Έχω ένα παιδί που πάει στο σχολείο και μας δίνουν συγχαρητήρια για το ήθος του, για την ποιότητα του χαρακτήρα του, για τις αρχές που του έχουν δώσει οι γονείς του» σχολίασε στην Ελεονώρα Μελέτη «Δεν επιτρέπω στο παιδί αυτό να του πει ο οποιοσδήποτε ότι ο πατέρας σου είναι σκουπίδι. Να πει για εμένα ό,τι θέλει, αλλά για το ήθος μου σαν άνθρωπο και καλλιτέχνη δεν της επιτρέπω» είχε πει συγκεκριμένα.