Τζένη Μπαλατσινού: Ετοιμάζει την τηλεοπτική επιστροφή της
Ελλάδα

Τζένη Μπαλατσινού: Ετοιμάζει την τηλεοπτική επιστροφή της

Τζένη Μπαλατσινού: Ετοιμάζει την τηλεοπτική επιστροφή της

Η αποκάλυψε του περιοδικού OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ σαββατοκύριακο»

Στην ενεργό δράση τρεις μήνες μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της αναμένεται να επιστρέψει η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία παρά τις δυσκολίες που πέρασε με τη γέννηση του Κικίλια jr φαίνεται έτοιμη να γυρίσει στη μικρή οθόνη.

Η 49χρονη επιχειρηματίας που ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και απολαμβάνει τη μητρότητα για 4η φορά, έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της αλλά και στο πως θα επαναφέρει το σώμα της σε φυσιολογικά επίπεδα.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ σαββατοκύριακο» την εντόπισε κατά τη διάρκεια της πρωινής της γυμναστικής, όπου έκανε τις ασκήσεις της υπό την καθοδήγηση του προσωπικού της γυμναστή.

Η ίδια επιλέγει συχνά το Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο για άθληση και περιπάτους με τον σύζυγο και το παιδί της, αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το καλόγουστο διαμέρισμα της.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού, η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται σε συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή (η τελευταία της δουλειά στην τηλεόραση ήταν το Εκπαιδεύοντας την Τζένη το 2019 στον ΑΝΤ1).