Τζένη Μπότση: Άλλαξε look στα μαλλιά και ανανεώθηκε
Ελλάδα

Τζένη Μπότση: Άλλαξε look στα μαλλιά και ανανεώθηκε

Τζένη Μπότση: Άλλαξε look στα μαλλιά και ανανεώθηκε

Της πάει το νέο της hairstyle;

Όμορφη η περίοδος που διανύει η Τζένη Μπότση στο πλευρό του αγαπημένου της, Αλέξανδρου Μιχαλά, με τον οποίο ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους με ένα χαριτωμένο κοριτσάκι.

Η ηθοποιός είναι σε δημιουργική φάση καθώς σκέφτεται το επόμενο επαγγελματικό της βήμα δεδομένου ότι όσο προχωράνε οι εμβολιασμοί, τόσο οι ρυθμοί θα επιστρέφουν στην καθημερινότητα.

Στο μεταξύ, με το καλοκαίρι προ των πυλών έπειτα από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα μία αλλαγή στην εμφάνιση που ανανεώνει είναι σχεδόν επιβεβλημένη και αυτό φάνηκε πως σκέφτηκε και η ίδια και άλλαξε τα μαλλιά της.

Κουρεύτηκε σε στιλ κοντού καρέ που αναδεικνύει το πρόσωπό της και για το makeover της εμπιστεύθηκε τον πλέον ειδικό, Πάνο Καλλίτση.

Τα αποτελέσματα μοιράστηκε και στο Instagram , τους θαυμαστές να αποθεώνουν το νέο της look. «Και ιδού το αποτέλεσμα!!! Μια ανανέωση την ήθελα, για να πω την αλήθεια. @panoskallitsis έκανες πάλι το θαύμα σου! Αλλά και εγώ , κουρέματα δεν είπα, κι ας το είχα άγχος…τώρα μπορώ να πω! Ναι! Μ´αρέσουν πολύ! Αλλά όχι πιο κοντά» σημείωσε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση εδώ: