Τζένη Μπότση: Μπήκε στην ανοσία και κάνει τον απολογισμό της
Ελλάδα

Τζένη Μπότση: Μπήκε στην ανοσία και κάνει τον απολογισμό της

Τζένη Μπότση: Μπήκε στην ανοσία και κάνει τον απολογισμό της

Οι σκέψεις της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Κέρκυρα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Φαιάκων, μαζί με την οικογένειά της και αγαπημένους της φίλους απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η Τζένη Μπότση, η οποία πλέον μπορεί να είναι λίγο περισσότερο ξέγνοιαστει έχοντας εμβολιαστεί πλήρως και έχουν περάσει οι ημέρες που χρειάζονται για την ανοσία.

Η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα βάπτισε τη μονάκριβη 2,5 ετών κόρη της, με το όνομα Αλίκη, αποφάσισε να ξεκουραστεί στην Κέρκυρα, μαζί με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Μιχαλά αλλά και τους φίλους τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μιχάλη Μαρίνο.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της έκλεισε και 14 μέρες από εκείνη που πραγματοποίησε τη δεύτερη δόση του εμβολίου και πλέον έχει ανοσία, με αφορμή της οποίας πραγματοποίησε και έναν σύντομο απολογισμό για τα όσα έχει ζήσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

«Σκεφτόμουν ότι μετά από όσα έχουμε περάσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είμαι τυχερή που ακόμα μπορώ και χαμογελάω! Μπήκα επιτέλους στην ανοσία μετά τους δυο εμβολιασμούς μου.

Έχω εσάς δίπλα μου που με τη στήριξη σας αποφασίσαμε ΜΑΖΙ να αλλάξουμε το αύριο.

Έχω έναν σύντροφο που μαζί πορευόμαστε στα καλά και στα άσκημα πάντα!

Και τελος έχω ένα υπέροχο πλάσμα που μου μαθαίνει τον κόσμο από την αρχή! Για όλα αυτά ευχαριστώ όλους που με κάνουν να μπορώ να ονειρεύομαι!!!», έγραψε στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)