Τζένη Θεωνά: Πρωταγωνιστεί στο clip του Δήμου Αναστασιάδη, λίγο πριν γεννήσει
Ελλάδα

Τζένη Θεωνά: Πρωταγωνιστεί στο clip του Δήμου Αναστασιάδη, λίγο πριν γεννήσει

Τζένη Θεωνά: Πρωταγωνιστεί στο clip του Δήμου Αναστασιάδη, λίγο πριν γεννήσει

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Τζένη Θεωνά εμφανίζεται στο νέο video clip του συντρόφου της, Δήμου Αναστασιάδη, ο οποίος επιστρέφει δισκογραφικά με το single «Ο Τρελός», που θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου από την Panik Records.

Μετά το «Όταν Λες Μ’ Αγαπάς» και κινούμενος πάντα στο γνώριμο μουσικό του ύφος, που ισορροπεί ανάμεσα στο rock και το pop, ο καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα κομμάτι στο οποίο ίδιος υπογράφει την μουσική και ο Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης τους στίχους.

Στο teaser βλέπουμε την Τζένη Θεωνά με φουσκωμένη κοιλίτσα και την Μαρία Καβογιάννη, που θα παίξει τον ρόλο της μητέρας της. Θυμίζουμε πως οι δυο είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί και στη σειρά «Πίσω Στο Σπίτι». Και τότε είχαν πάλι παρόμοια σχέση στους ρόλους τους, μιας και η Μαρία Καβογιάννη έκανε την πεθερά της Τζένης Θεωνά.

https://www.instagram.com/p/Bq103NpFvoP/

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους που έρχεται σε 3μιση μήνες και είναι γένους αρσενικού, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε η Τζένη σε πρόσφατη συνέντευξή της σκοπεύουν να παντρευτούν, χωρίς να έχουν σκεφτεί ακόμα το πότε θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Όσι για τον Δήμο Αναστασιάδη, αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για την πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο «Fever», από τις 14 Δεκεμβρίου, με τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Έλλη Κοκκίνου.