Τζένη Χειλουδάκη: «Αυτά τα φρικτά πράγματα, τα σαπισμένα, βγήκαν από τα στήθη μου…»
Ελλάδα

Τζένη Χειλουδάκη: «Αυτά τα φρικτά πράγματα, τα σαπισμένα, βγήκαν από τα στήθη μου…»

Τζένη Χειλουδάκη: «Αυτά τα φρικτά πράγματα, τα σαπισμένα, βγήκαν από τα στήθη μου…»

Υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης στήθους - Οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Τζένη Χειλουδάκη για αφαίρεση του στήθους της, για την οποία είχε μιλήσει σε ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εξηγώντας στους φίλους της στο διαδίκτυο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που είχε αλλάξει φύλο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ΄90 περιέγραψε την κατάστασή της και αποκάλυψε ότι θα έμπαινε στο χειρουργείο μετά το Πάσχα.

«Έχουμε και λέμε και είναι οριστικό. Πήρα τις απαντήσεις μετά τον υπέρηχο που έκανα. Μετά το Πάσχα θα αφαιρέσω τα στήθη μου. Έχω ραντεβού εδώ στο νοσοκομείο και έπειτα στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο που θα γίνει το χειρουργείο» έγραφε τότε.

Αν και ήταν μία δύσκολη επέμβαση η Τζένη Χειλουδάκη βγήκε νικήτρια όπως αποκάλυψε σε τελευταίο της ποστ, στο οποίο δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

«Μόλις πέρασαν και οι γιατροί μου, με βόλταραν έξω από το δωμάτιο μου, έφαγα σουπiτσα με φρυγανίτσα και σε λίγο θα μου δώσουν τα φάρμακα μου και κατιτίς να κοιμηθώ… Αυτά τα φρικτά πράγματα τα σαπισμένα βγήκαν από τα στήθη μου… Είπα στον χειρουργό μου να μου τα στείλει σε φωτό. Κάποια στιγμή κατά την επέμβαση μου είπαν οι γιατροί ότι τα είδαν όλα μάλιστα σκεφτήκαν να διακόψουν, όταν τα πνευμόνια μου, που έχω ένα θεματάκι και εκεί άρχισαν να παίζουν πόλεμο με το οξυγόνο, αλλά ευτυχώς η καρδούλα μου είναι γερή ακόμα και ο εγκέφαλος μου οπότε έδωσαν διαταγή αυτά στο οξυγόνο… Χαααααααα, λοιπόν… η πρόληψη το παν. Μειώνω και σταδιακά κόβω τσιγάρο,συνεχίζω διατροφή και περπάτημα.έΈκαιρα, λοιπόν, εδώ και ένα χρόνο έτρεχα σε γιατρούς με αποκορύφωμα το σημερινό χειρουργείο…» έγραψε μεταξύ άλλων.