Νέος έρωτας για την Τζούλια Νόβα
Ελλάδα

Νέος έρωτας για την Τζούλια Νόβα

Νέος έρωτας για την Τζούλια Νόβα

Τι αποκάλυψε;

Αρκετό καιρό είχε απασχολήσει ο χωρισμός της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου τα μέσα, με σπόντες και δηλώσεις να βλέπουν καθημερινά τα φώτα της δημοσιότητας από τα δύο “στραπόπεδα”.

Όμως, η ιστορία αυτή ανήκει πια στο παρελθόν για την Τζούλια Νόβα και μάλιστα, όπως παραδέχτηκε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, αυτή την εποχή έχει έρθει κοντά με νέο πρόσωπο στα αισθηματικά της. “Στα προσωπικά μου υπάρχει ένα φλερτ, θα δείξει ο χρόνος αν θα εξελιχθεί σε σχέση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας δήλωσε ότι αυτή την περίοδο πρόκειται να ξεκινήσει ν α ψάχνει καινούριο σπίτι για να μείνει με ιδιαίτερη προτίμηση στα βόρεια προάστια.

“Θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη να ψάχνω σπίτι στα βόρεια προάστια. Μ’ αρέσουν πολύ τα βόρεια. Είμαι σε μια περίοδο πολύ ήσυχη. Πήγα Ουκρανία, είδα τους δικούς μου, πήγα διακοπές Ολλανδία, Άμστερνταμ, Χάγη, Σλοβενία, Κέρκυρα. Επίσης Κεφαλονιά, Αίγινα, Παξούς. Πήγα παντού φέτος, το ευχαριστήθηκα. Τώρα είμαι στη Σαντορίνη με φίλους και περνάμε υπέροχα. Μετά λέμε μήπως πεταχτούμε καμιά Μύκονο. Θα δούμε”.

Για το αν έχει κρατήσει επαφή με τον Γιάννη Μάρκου απάντησε: “Με τον Γιάννη ευτυχώς πολύ καλύτερα. Πλέον, του έφυγε ο έντονος θυμός και οι έντονες εκρήξεις. Από ό,τι ξέρω πρέπει να έχει δεσμό, οπότε όλα καλά”.