Βάνα Μπάρμπα: Η διαμάχη με τον Αλέξη Γεωργούλη, η συνειδητοποίηση μετά τη μητρότητα και ο μεγαλύτερός της “δαίμονας”
Ελλάδα

Βάνα Μπάρμπα: Η διαμάχη με τον Αλέξη Γεωργούλη, η συνειδητοποίηση μετά τη μητρότητα και ο μεγαλύτερός της “δαίμονας”

Βάνα Μπάρμπα: Η διαμάχη με τον Αλέξη Γεωργούλη, η συνειδητοποίηση μετά τη μητρότητα και ο μεγαλύτερός της “δαίμονας”

Όσα αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη καλωσόρισε στην εκπομπή της απόψε τη Βάνα Μπάρμπα, η οποία μίλησε για τη διαμάχη της με τον Αλέξη Γεωργούλη, τη σχέση της με τους άνδρες, αλλά και τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της, τη Φαίδρα της.

Η ηθοποιός δεν τάσσεται υπέρ της άρσης του ασυμβίβαστου γι΄αυτό και κατακρίνει αυστηρά σε ηθικό επίπεδο την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να ασχοληθεί με τα κοινά.

“Δεν γίνεται να παίρνεις ένα πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός  ανθρώπου που αύριο μεθαύριο θα το έχει ανάγκη. Είναι άδικο πώς να το κάνουμε”.

“Σαν Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο από το σινάφι μας που μπαίνει στην Ευρωβουλή. Θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς”.

“Με εκνευρίζει να τους βλέπω να πηγαίνουν σε εκπομπές να κάνουν την κριτική επιτροπή, όταν η δουλειά σου είναι να κοιτάξεις να βοηθήσεις “, συμπλήρωσε.

Από την άλλη, επικροτεί προσπάθειες άλλων συναδέλφων της που έχουν εμπλακεί με την πολιτική, όπως του Κλέωνα Γρηγοριάδη και του Νίκου Ορφανού.

Παράλληλα, ανέφερε πως την τρομάζει η σκοτεινή πλευρά της πολιτικής, καθώς τη γνώρισε αρκετά καλά στο έργο της στην τοπική αυτοδιοίκηση και απορρίπτει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά στο μέλλον με τα κοινά.

https://streamable.com/hbmsfz

Μίλησε στη συνέχεια για το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο που πέρασε στην κατοχή της, εξηγώντας πως δεν αποτελούσε μέρος κάποιας διαθήκης, αλλά το νοίκιασε η ίδια από το δημόσιο, αν και πλέον δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να το κρατήσει και τον επόμενο χρόνο.

Η συνειδητοποίηση στη ζωή της ήρθε μόνο όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της και ήταν τότε για πρώτη φορά που είδε τα πράγματα κάτω από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα.

Όσον αφορά τη σχέση της με τη Φαίδρα παραδέχτηκε ότι έχει περάσει από διακυμάνσεις ειδικά λόγω της δημοσιότητας που είχε η μικρή καθώς μεγάλωνε χωρίς να το θέλει, ενώ και ο παρεμβατικός χαρακτήρας της ίδιας φαίνεται πως δυσκόλεψε την κόρη της σε αρκετές φάσεις.

“Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα σχολείο για γονείς. Έχουμε πολλά ελλείμματα πού πάμε και γινόμαστε γονείς”, είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/qkzdhm

Για το αν έχει αγαπήσει και αγαπηθεί στη ζωή της απάντησε αφοπλιστικά πως τη μόνη αγάπη που βίωσε σε όλο της το μεγαλείο ήταν αυτή της κόρης της και της οικογένειά της.

“Την αγάπη τη συνάντησα μόνο στην κόρη μου και στην οικογένειά μου. Όλα τα άλλα ήταν έρωτες”.

“Για να αγαπήσεις θα πρέπει να έχεις πατήσει κάρβουνα ζωής”, πρόσθεσε.

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της για το σεξ απάντησε ότι με το πέρασμα του χρόνου έχει καταφέρει να απελευθερωθεί από τις ορμές της παρά το γεγονός ότι το φλερτ των ανδρών δεν έχει πάψει απέναντί της.

“Με φλερτάρουν αλλά δεν ξέρω αν το κάνουν επειδή υπήρξα διάσημη ή τους αρέσω”.

Μεγαλύτερος “δαίμονας” για την ίδια υπήρξε πάντα ο χρόνος και αποτύπωσε με ειλικρίνεια την πικρία της που της στέρησε το όμορφο δώρο της νιότης σε σημείο να κρύβει παλιές φωτογραφίες της για να μην επηρεάζεται αρνητικά.

“Με ενοχλεί που μου πήρε αυτό το κομμάτι το όμορφο. Τι να σου πω; Να σου πω ψέματα; Είναι σαν να φοράς ένα πολύ ωραίο φόρεμα. Μου πήραν αυτό το ωραίο φόρεμα”.

“Δεν θέλω να βλέπω παλιές φωτογραφίες μου. Με πονάει και τις κρύβω”, ανέφερε.

https://streamable.com/b6h494