Βάνα Μπάρμπα: Ξεσπά μετά τις καταγγελίες για γνωστούς ηθοποιούς
Ελλάδα

Βάνα Μπάρμπα: Ξεσπά μετά τις καταγγελίες για γνωστούς ηθοποιούς

Βάνα Μπάρμπα: Ξεσπά μετά τις καταγγελίες για γνωστούς ηθοποιούς

Τι είπε και για την Τζένη Μπότση

Την έντονη ενόχλησή της μετά τις καταγγελίες που έγιναν για γνωστούς ηθοποιούς εξέφρασε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε και ζήτησε δημόσια να σταματήσει η «ανθρωποφαγία».

«Εγώ διαφωνώ με όλα αυτά. Εγώ είμαι υπέρ της συνένωσης. Να κάτσουν να τα βρουν όλοι. Να πάψει να λοιδορεί ένας εναντίον του άλλου. Είναι δύσκολες οι εποχές. Οι άνθρωποι φεύγουν χωρίς να το καταλάβουμε. Να σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία. Να πέσουν συγγνώμες, αν κάποιος έχει φταίξει», είπε αρχικά μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Και συνέχισε: «Κάποια λάθη έγιναν και από τις δυο πλευρές. Όταν κάποιος βρίζει και φωνάζει δεν γίνεται από τη μια πλευρά. Στο θέμα της παρενόχλησης, αν είναι τόσο σοβαρό και βαθύ, να τα βρούνε. Να βρουν έναν τρόπο κάτι να γίνει. Είναι μια λαίλαπα. Ο ένας συκοφαντεί τον άλλον. Έλεος πια».

Τέλος, για την επώνυμη καταγγελία της Τζένης Μπότση με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, ανέφερε: «Όλα τα κορίτσια είναι εξαιρετικά και μοναδικά. Δεν θέλω να κάνω τηλε-δικαστήριο. Η Τζένη Μπότση δεν μου έχει πει κάτι, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν δεν ξέρουμε και τις δυο πλευρές. Να συναντηθούν οι δυο πλευρές και να το λύσουν. Να δώσουν μια αγκαλιά, να πουν μια συγγνώμη και να προχωρήσουν».