Βαγγέλης Περρής: “Φέτος η τηλεόραση είναι αναζήτηση της χαζομάρας”
Ελλάδα

Βαγγέλης Περρής: “Φέτος η τηλεόραση είναι αναζήτηση της χαζομάρας”

Βαγγέλης Περρής: “Φέτος η τηλεόραση είναι αναζήτηση της χαζομάρας”

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την επιστροφή του στην τηλεόραση, μέσω της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον λόγο που δεν τον βλέπουμε μπροστά στο “γυαλί”.

“To lead in είναι πολύ σημαντικό αλλά παίζει ρόλο και τι ακολουθεί”, ανέφερε για τα υψηλά νούμερα της εκπομπής The 2night show, στην οποία συμμετέχει.

“Ο Γρηγόρης ήρθε καταστεναχωρημένος και μου είπε: ‘Ρε φίλε, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να βγαίνεις’. Του λέω: ‘Ρε Γρηγόρη, σου έχω πει 100 χιλιάδες φορές ότι δεν θέλω να βγαίνω στον ‘αέρα'”, είπε ο Βαγγέλης.

Παράλληλα, μίλησε με αιχμηρό τρόπο για την ελληνική τηλεόραση.

“Φέτος βλέπω για λόγους δουλειάς, αλλά αυτό που βλέπω δεν είναι τηλεόραση, είναι αναζήτηση της χαζομάρας”, δήλωσε.

Την ίδια στιγμή, σχολίασε τα τηλεπαιχνίδια που βλέπουμε φέτος και δεν έχουν καταφέρει να σημειώσουν επιτυχία.

“Ήταν λάθος τα παιχνίδια. Οι άνθρωποι που τα παρουσιάζουν αν ήταν κάπου αλλού, σε άλλη ζώνη, μπορεί να είχαν πολύ καλύτερες επιδόσεις. Νομίζω ότι ήταν μία από τις ανεπιτυχείς επιλογές”, τόνισε.

Ακόμα, αναφέρθηκε στις μέτριες επιδόσεις της σειράς “8 λέξεις”, αναφέροντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια: “Δεν είναι ωραίο”.

Αμέσως μετά, διευκρίνισε: “Αν δεις τους ρόλους από την αρχή που εμφανίστηκε ο κύριος Γεωργίου και οι συν αυτώ είναι ακριβώς το ίδιο παίξιμο. Δεν έχει αλλάξει κάτι”.

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην συνεργάτιδά του Άννα-Μαρία Βέλλη και τους “βασιλιάδες” και τις “βασίλισσες” της τηλεόρασης.

“Τα είδωλα από ό,τι έχουμε δει γκρεμίζονται και γκρεμίζονται παταγωδώς σε όλους τους τομείς”, ανέφερε.

Η συνέντευξή του: