Βαγγέλης Περρής: «Μία φορά μόνο συγκρουστήκαμε με τον Θέμο Αναστασιάδη. Για την Τζένη Μπαλατσινού…»
Ελλάδα

Βαγγέλης Περρής: «Μία φορά μόνο συγκρουστήκαμε με τον Θέμο Αναστασιάδη. Για την Τζένη Μπαλατσινού…»

Βαγγέλης Περρής: «Μία φορά μόνο συγκρουστήκαμε με τον Θέμο Αναστασιάδη. Για την Τζένη Μπαλατσινού…»

Το άγνωστο παρασκήνιο που αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Ανοιχτά»

Τον Βαγγέλη Περρή υποδέχτηκε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά» το βράδυ της Πέμπτης.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την αγαπημένη το Σύρο από την οποία κατάγεται, τις σπουδές του στην Ιταλία και το μικρόβιο που τον οδήγησε να ασχοληθεί με τον κόσμο των μίντια.

«Μου άρεσε και το παρατηρούσα το μέσον, πιο μέσα από όσο μου επέτρεπε η ηλικία μου. Μου άρεσε ο Μαστοράκης, ήθελα να τον γνωρίσω. Ακόμα κι όταν πήγα στην Ιταλία να σπουδάσω αρχιτεκτονική. Επαγγελματικά έγινε κατά τύχη, έγινε το πρώτο εορταστικό στο Mega στη Σύρο και ήθελαν βοήθεια. Έτσι ξεκίνησα, εμένα η βασική μου δουλειά ήταν να γράφω».

Οι συνεργασίες του πολλές και ηχηρές με σημαντικές προσωπικότητες του χώρου, όπως τη Ρούλα Κορομηλά και τον Θέμο Αναστασιάδη.

«Μόνο με καλούς ανθρώπους συνεργάστηκα. Με τη Ρούλα η ζωή ήταν αλλιώτικη, αισιόδοξη, τη φώναζα “Ρουλάκι”, μόνο όταν της θύμωνα την έλεγα Ρούλα. Είναι εκπληκτική παρουσιάστρια. Είχαμε σκαμπανεβάσματα με τη σχέση μας, πολλές φορές υπήρχε σύγκρουση, αλλά μπορεί να είναι ηφαίστειο και μετά γινόταν λίμνη. Μας ενέπνεε και μας έδινε το ερέθισμα για το επόμενο. Μου λείπει η Ρούλα από την τηλεόραση αλλά πρέπει να γυρίσει όπως της πρέπει.

Εξίσου του λείπει ο Νίκος Μαστοράκης ενώ είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στα δρώμενα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στην τηλεόραση θέλει ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και έξυπνο λόγο αλλά όχι επιμελώς στιλιζαρισμένο και ξύλινο.

«Δεν έχω κανένα θέμα με την Ιωάννα Μαλέσκου. Θα ήθελα να περιορίσει τα ωραία ελληνικά της. Ας μιλήσει κανονικά ελληνικά. Ρήμα, υποκείμενο, αντικείμενο, τα υπόλοιπα είναι Φώτης Κουβέλης, οι δικηγόροι μιλούν έτσι».

Τόνοι μελανιού χρειάζονται για να καταγράψουν όσα έζησε και βίωσε μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη. Τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή του προσωπικά και επαγγελματικά. Επαγγελματικά δε η εκπομπή «Όλα» είναι από τα πρότζεκτ που άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση.

«Ο τελευταίος άνθρωπος που θαύμαζα, που ένιωθα ότι εκρήγνυνται οι ιδέες ήταν ο Θέμος, μπορούσε να έχει το αναπάντεχο. Πλέον έχει σοβαρέψει το πράγμα και σε βαθμό που μπορεί να είναι δυσάρεστο. Υπάρχει ένας ανταγωνισμός άνευ λόγου».

«Δέσαμε από την αρχή και μου πρότεινε να κάνουμε πρώτα ραδιοφωνική εκπομπή. Για το “Όλα” είχα την ιδέα να είναι κάτι φτηνό, μόνος μου έβρισκα τα στιγμιότυπα και έπιασε και άρχισαν να έρχονται οι καλεσμένοι και ήταν όλα ωραία μέχρι που τελειώσαμε. Διατήρησε πάντα τον διαφορετικό τρόπο να προσεγγίζει τα πράγματα.

Ο Θέμος ποτέ δεν παρενέβη στα βίντεο, αν δεν γελάσω θα υπάρχει πρόβλημα. Ευτυχώς πάντα γελούσε. Δεν υπήρχε σκαλέτα. Άκουγε και ταυτόχρονα τον πήγαινε σε άλλα μονοπάτια, ποτέ δεν είχαμε σύγκρουση γιατί ήταν μεγαλόθυμος. Μία φορά μόνο συγκρουστήκαμε για μία καλεσμένη. Την είχαμε κλείσει, στράβωσε, ήταν η Τζένη Μπαλατσινύ. Δεν είχε σχέση με την Τζένη είχε μάλλον με Πέτρο. Δεν ήθελα να την ακυρώσουμε, εκείνος ήθελε να την ακυρώσου,ε. Αφού θες έτσι εγώ φεύγω. Είχε συμβεί κάτι του Θέμου αλλά τελικά ήρθε».

Η απώλεια του Θέμου του κόστισε πολύ…

«Την τελευταία σεζόν δεν ήμουν εκεί. Μάλλον με βόλεψε.Έρχονταν τα νέα αλλά λέγαμε θα περάσει.

Λείπουν τέτοιοι άνθρωποι από την πιάτσα. Αυτό που λέμε ουδείς αναντικατάστατος δεν ισχύει εδώ. Είναι κενά, δεν θα καλυφθεί ποτέ ο Φρέντυ Γερμανός» τόνισε.

Σαν παρουσιαστής ο ίδιος δεν νιώθει άνετα.

«Δεν νιώθω καλά μπροστά από τις κάμερες στην τηλεόραση. Νομίζω δεν είμαι καλός γιατί δεν το νιώθω. Το καλύτερο που έκανα ήταν το Rodeo» ανέφερε.

Πώς είναι η συνεργασία του με Γιώργο Λιάγκα Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό»;

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου περνά εξίσου καλά στο The 2night Show; Οι όποιες κόντρες είχαν έχουν σβήσει τώρα πια, αποκάλυψε, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως οφείλοταν «λόγω ανωριμότητας κυρίως δικής μου».

Ο Βαγγέλης Περρής έθιξε ακόμη το κύμα αποκαλύψεων κακοποιητικών συμπεριφορών για πρόσωπα του χώρου του θεάματος ενώ ειδική αναφορά έκανε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Υπήρχε ένας βρώμικος κόσμος που ήταν σκεπασμένος και κάποιος τράβηξε ένα τουβλάκι και άρχισε να καταρρέει σαν Jenga. Όλα γίνονται χάρη στα social media, βοήθησαν να ξεσκεπαστεί η βρωμιά. Όλοι αυτοί οι βιαστές, οι παρενοχλητές πάντοτε υπήρχαν. Απλώς δεν υπολόγιζαν πως κάποιος μπορεί να τους ξεσκεπάσει. Εκεί την πάτησαν. Κάτι καινούριο έρχεται που είναι πολύ πιο υγιές.

Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όλοι νιώσαμε αμήχανα. Τον είχαμε βάλει σπίτι μας. Είναι μια μικρή προδοσία, όταν με κάποιον γελάς και μετά αποκαλύπτεται ότι το γέλιο το χρησιμοποίησε για άλλους λόγους. Είναι ευχής έργο που αποκαλύφθηκε. Θα έπρεπε με την ίδια γενναιότητα όλοι οι εμπλεκόμενοι, τόσο ο πρωταγωνιστής όσο και οι πέριξ, να βγουν και να πουν “εμείς είμαστε, κάναμε λάθος”. Αυτή η κάλυψη δίνει την ευκαιρία να ξανακάνει λάθος αλλά το λάθος δεν θα το πληρώσει ο ίδιος αλλά ένας άνθρωπος που δεν φταίει. Το περιβάλλον έχει καθήκον να τον αποκαλύψει και έτσι θα το σκεφτεί περισσότερο ο επόμενος και έτσι θα γλιτώσει ένας άνθρωπος” Πάντα συνέβαιναν. Συνέβαιναν και ζούσαν σε μια τρομακτική ασυλία. Το χρήμα έχει ασυλία, η διασημότητα επίσης. Όλα αυτά πια συντρίβονται».
Όσο για τις αποκαλύψεις για τους πρωταγωνιστές του θεάτρου, ο Βαγγέλης Περρής παραδέχθηκε: “Με σόκαρε! Κυρίως γιατί ξέρω όλους τους πρωταγωνιστές. Και από τη μεριά του θύματος αλλά και τη μεριά του θύτη. Όπως και να το κάνεις, είναι σοκ. Είναι άνθρωποι με τεράστια ταλέντα που δεν τα χρησιμοποίησαν όπως τους αξίζει. Το ταλέντο είναι μια ευλογία. Προφανώς βέβαια είναι άσχετο με την ποιότητα του ανθρώπου”.