Βαρύ πένθος για τον Στράτο Τζώρτζογλου – Τι είπε στο Znews η Βάνα Μπάρμπα
Ελλάδα

Βαρύ πένθος για τον Στράτο Τζώρτζογλου – Τι είπε στο Znews η Βάνα Μπάρμπα

Βαρύ πένθος για τον Στράτο Τζώρτζογλου – Τι είπε στο Znews η Βάνα Μπάρμπα

Θλίψη στην κηδεία της μητέρας του

Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο Στράτος Τζώρτζογλου και η σύζυγός του Σοφία Μαριόλα, καθώς χθες έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα του γνωστού ηθοποιού. Η κυρία Ευτυχία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της τα τελευταία χρόνια, ζούσε σε μονάδα αυξημένης φροντίδας και έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και σε κλίμα βαθιάς θλίψης στην Αγία Παρασκευή. Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκε συντετριμμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου με την σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, που είναι το στήριγμά του, αυτές τις δύσκολες ώρες και η κουμπάρα τους Βάνα Μπάρμπα με τον καλό τους φίλο Δημήτρη Γιώτη.

Το Znews.gr επικοινώνησε με τη Βάνα Μπάρμπα που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς. Ο Στράτος έχασε τη μητέρα του, που την αγαπούσε πολύ. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια με την υγεία της, αλλά ήταν και μια εξαιρετική γυναίκα. Η κηδεία έγινε σε πολύ στενό κύκλο. Δεν μπορούσε να λείπω από το πλευρό των παιδιών, αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

Η ίδια, μάλιστα, χθες είχε κάνει και μια συγκινητική ανάρτηση στα social media αναφέροντας: «Προσευχηθείτε ή στείλτε τις ευχές σας σε όσους δίνουν τώρα τη μάχη ζωής στα νοσοκομεία της χώρας και σε όσους, νιώθουν φόβο στην καρδιά τους. Έτσι σαν αλυσίδα θα προστατεύσουμε πνευματικά ο ένας τον άλλον. Ευχές αγάπης στον σπουδαίο πατριάρχη Αλβανίας Αναστάσιο, γιατί τους χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ.

Όσο για τον πολύ αγαπημένο μου κουμπάρο και φίλο Στράτο Τζώρτζογλου, που έχασε σήμερα τη μανούλα του, να έχει καλό ταξίδι Στρατούλη μου και αύριο θα είμαι εκεί να σου κρατώ το χέρι στον τελευταίο της χαιρετισμό».

Προσευχηθείτε η..στειλτε τις ευχες σας σε οσους δινουν τωρα τη μαχη ζωης στα νοσοκομεια της χωρας..και σε…

Δημοσιεύτηκε από Vana Barba στις Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Φωτογραφίες: NDP