Βασιλική Μιλλούση: Το τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της
Ελλάδα

Βασιλική Μιλλούση: Το τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της

Βασιλική Μιλλούση: Το τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της

Μόνες στο σπίτι αλλά για λίγο!

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή που η Βασιλική Μιλλούση κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην κόρη της Σοφία. Μάλιστα, δεδομένων των συνθηκών, τις τελευταίες μέρες αποφεύγει, όπως όλοι μας, τις μετακινήσεις και ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει σπίτι της.

Σήμερα ο αγαπημένος της έμεινε για λίγες ώρες μακριά από την οικογένειά του καθώς μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη βρέθηκε στην λαμπαδηδρομία που πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κοινού στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Τι έκαναν λοιπόν μαμά και κόρη μόνες στο σπίτι; Παρακολούθησαν την τελετή παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» στην τηλεόραση και καμάρωσαν τον χρυσό Ολυμπιονίκη.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της Βασιλικής Μιλλούση στα stories της, ξεχωρίζουμε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με το χεράκι της μικρής Σοφίας που χαϊδεύει μια εικόνα του πατέρα της.