Βασιλική Τρουφάκου: «Ήμουν σε συνεργασία που όταν έφυγα είπα “Χριστέ μου τι πέρασα”»
Ελλάδα

Βασιλική Τρουφάκου: «Ήμουν σε συνεργασία που όταν έφυγα είπα “Χριστέ μου τι πέρασα”»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ήμουν σε συνεργασία που όταν έφυγα είπα “Χριστέ μου τι πέρασα”»

Η ηθοποιός μίλησε για τα στερεότυπα που επικρατούν στον χώρο του θεάτρου αλλά και τις πρόσφατες καταγγελίες

Τη Βασιλική Τρουφάκου υποδέχτηκαν στον διαστημικό σταθμό τους ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης.

Η ηθοποιός μίλησε για πολλά. Για τον ρόλο της στη σειρά «Παρουσιάστε!», τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική παραγωγή του «Ουζερί Τσιτσάνης» ενώ αποκάλυψε και γιατί έχει αποφασίσει να μην αναφέρεται στα προσωπικά της.

«Δεν βγάζω τα τα προσωπικά μου έξω γιατί πρέπει να περιφέρεσαι και να λες ψέματα και βλακείες. Επιτρέπεις να σε ρωτάνε άνθρωποι πράγματα που μπορεί να μην είσαι έτοιμος να πεις. Αυτό που δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους που λένε ψέματα. Όταν αφήνεις όλον τον κόσμο να μπει μες στο σπίτι σου και τη ζωή σου είναι μοιραίο ότι πάντα δεν είναι όλα ρόδινα» είπε για το ότι έχει επιλέξει να μην δημοσιοποιεί προσωπικές της στιγμές.

https://streamable.com/xqvxsg

Στη συνέχεια, μίλησε για το γεγονός ότι η εμφάνιση δεν είναι πάντα «εισιτήριο» στον χώρο γιατί αντιμετωπίζεται με καχυποψία. Μίλησε ακόμη και για τις καταγγελίες που έχουν κατακλύσει αυτό το διάστημα την επικαιρότητα ενώ μοιράστηκε και μία δική της εμπειρία.

«Ναι, σαφώς μια όμορφη ηθοποιός πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο. Υποθέτουν διάφορα για εσένα ότι είναι πιο εύκολα. Θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να έχουμε περισσότερες γυναίκες στον χώρο».

Και συνέχισε:

«Έχω επιδείξει υπομονή και μαλθακότητα (σε δουλειές). Η κακοποίηση θέλει εκπαίδευση για να την καταλάβεις. Παίρνεις λίγη απόσταση και το καταλαβαίνεις. Έχει τύχει να είμαι σε συνεργασία που απλώς τη χαρακτήριζα δύσκολη και πήρα απόσταση από αυτή είπα “Χριστέ μου τι πέρασα, γιατί δεν σηκώθηκα να φύγω”».

https://streamable.com/zal6dv