Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: “Οργάνωνα τον γάμο μου ένα χρόνο πριν γίνει…”
Ελλάδα

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: “Οργάνωνα τον γάμο μου ένα χρόνο πριν γίνει…”

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: “Οργάνωνα τον γάμο μου ένα χρόνο πριν γίνει…”

Γιατί επέλεξε να παντρευτεί στη Βενετία;

Σημερινός καλεσμένος των Dot ήταν ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Αναφέρθηκε στα πρώτα του χρόνια στον κόσμο της υποκριτικής και πώς το θέατρο στάθηκε ο λόγος να πάρει τον ρόλο που του χάρισε μεγάλη επιτυχία και αναγνωρισμότητα στα θρυλικά “Εγκλήματα”.

https://streamable.com/r1pyx

Ο ίδιος έχει κρατήσει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, καθώς παντρεύτηκε προς έκπληξη όλων 6 χρόνια πριν, χωρίς κανένας να γνωρίζει για τη σχέση του.

Το μυστήριο τελέστηκε στην μαγευτική Βενετία, παρουσία μόνο 25 στενών ατόμων και οι μόνοι συνεργάτες του που το γνώριζαν ήταν ο Φάνης Μουρατίδης και ο Γιάννης Κακλέας.

Γιατί διάλεξε όμως αυτόν τον προορισμό;

Την ιδέα του την έβαλε ο Φάνης Μουρατίδης, όταν του ανέφερε πως υπήρχε εκεί μια ελληνική ορθόδοξη εκκλησία και έτσι πήρε την απόφαση να συνδυάσει τον γάμο με το όμορφο αυτό ταξίδι…

Ωστόσο υπήρχε και ένας ακόμη λόγος και αυτός ήταν η επιθυμία του να αποφύγει το ηπειρώτικο γλέντι που θα έστηνε η “βαθιά Ηπειρώτισσα” γυναίκα του, όπως αστειεύτηκε:

“Η γυναίκα μου είναι βαθιά Ηπειρώτισσα, θα ήθελε ένα 2-3ημερο γλέντι. Προκειμένου να γλιτώσω αυτό το γλέντι θα μπορούσα μέχρι τη Βενετία να πάω”.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ατύχημα που είχε, όταν ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε και τον πέταξε επάνω στις ράγες του τρένου χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα.

“Το μόνο που είχα ήταν μια πληγή στο σχήμα του σταυρού. Το έβγαλα φωτογραφία. Και δίπλα ήταν η εκκλησία του Αγίου βασιλείου”.

“Πιστεύω σε κάτι πάρα πολύ όμορφο που μας προστατεύει και είναι μαζί μας”, ήταν η απάντησή του στην ερώτηση, εάν πιστεύει σε κάτι ανώτερο.

https://streamable.com/98ev9