Βασίλης Μίχας: Στις φυλακές της Κίνας για μια μέρα
Ελλάδα

Βασίλης Μίχας: Στις φυλακές της Κίνας για μια μέρα

Βασίλης Μίχας: Στις φυλακές της Κίνας για μια μέρα

Ο Βασίλης Μίχας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» και μίλησε για την συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, λέγοντας πως το πιο τρελό πράγμα που συνέβη στη ζωή του, ήταν όταν βρέθηκε στο κελί φυλακής στην Κίνα για μια μέρα.

Η ιστορία

Ο ηθοποιός είχε επισκεφτεί την Κίνα πριν 3 χρόνια για επαγγελματικές υποχρεώσεις ως μοντέλο. Βρισκόταν στην πόλη Κουανγκτσόου, κοντά στο Χονγκ Κονγκ, σε μια διαδρομή με οδηγό της Uber. Για κακή του τύχη όμως έχασε το κινητό του, το οποίο είχε πέσει τελικά στο αμάξι της Uber. Όταν κάλεσε για να παραλάβει πίσω το κινητό του, ο οδηγός του ζήτησε χρήματα. Παρότι του έδωσε ένα συμβολικό ποσό, ο οδηγός ζήτησε περισσότερα. Τότε, ο Βασίλης Μίχας του άρπαξε το κινητό από τα χέρια και ο οδηγός τον δάγκωσε στο στήθος.

«Δεν τον χτύπησα ευτυχώς, αν είχε σημάδι από χτύπημα μου θα με είχαν απελάσει από την Κίνα. Ο νόμος είναι υπέρ του Κινέζου πάντα εκεί. Είχαν δει από τις κάμερες τι συνέβη και μας έβαλαν και τους δύο φυλακή και την επόμενη ημέρα τον πλήρωσα (για την επιστροφή του κινητού)» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο οδηγός ταξί συνέχισε να απειλεί πως θα τον σκοτώσει, ώσπου ένας αστυνομικός παρενέβη, λέγοντας του πως αν πάθει κάτι ο Βασίλης Μίχας θα θεωρηθεί υπαίτιος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λήξει εκείνη η ιστορία.