Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Δροσερές βουτιές στη Βουλιαγμένη
Ελλάδα

Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Δροσερές βουτιές στη Βουλιαγμένη

Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Δροσερές βουτιές στη Βουλιαγμένη

Μαζί με τα παιδιά τους απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα

Είναι από τις πιο αξιοζήλευτες οικογένειες στην ελληνική showbiz και μέσα από την αγάπη τους έχτισαν ισχυρά θεμέλια που κρατάνε γερά ακόμα και μετά από 11 χρόνια κοινής πλεύσης.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου βρήκαν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον σύντροφο ζωής, το στήριγμα για κάθε δυσκολία κι αντιξοότητα γι΄αυτό και έφεραν μαζί στον κόσμο 6 πανέμορφα παιδιά.

Οι μικροί τους άγγελοι είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους γι΄αυτό η λαμπερή μητέρα τους αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην ανατροφή τους προσπαθώντας να τους δώσει ό,τι χρειάζονται για αν ανοίξουν μία μέρα μόνοι τα φτερά τους.

Όμως, πάντα παρών είναι και ο διεθνής μπασκετμπολίστας, ο οποίος φροντίζει να εκμεταλλεύεται πάντα τον ελεύθερο χρόνο του από τα παρκέ στο να περνά όμορφες στιγμές με την οικογένειά του.

Αυτό, άλλωστε, έπραξε και πρόσφατα και πήρε την οικογένειά του για μία βόλτα στα νότια προάστια με σκοπό να κάνουν το μπάνιο τους και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους έξοδο στη Βουλιαγμένη, στα οποία βλέπουμε την οικογένεια να περνά χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στο κύμα.

Εντυπωσιακό δε, παραμένει το γεγονός ότι μετά από 6 εγκυμοσύνες, η Ολυμπία εξακολουθεί να διατηρεί ένα από τα πιο καλοσμιλεμένα σώματα στην Ελλάδα, που τίποτα δεν προδίδει τα «ζόρια» που έχει περάσει.

Φωτογραφίες: NDP