Βάσω Κολλιδά: Αποκάλυψε ποια είναι η πιο ακραία φωτογράφιση που έχει κάνει
Ελλάδα

Βάσω Κολλιδά: Αποκάλυψε ποια είναι η πιο ακραία φωτογράφιση που έχει κάνει

Βάσω Κολλιδά: Αποκάλυψε ποια είναι η πιο ακραία φωτογράφιση που έχει κάνει

Τι είπε για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού;

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε μίλησε η Βάσω Κολλιδά και αποκάλυψε ποια ήταν η πιο ακραία φωτογράφιση που έχει κάνει στην καριέρα της, το μόντελινγκ, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί με τον σύζυγό της.

«Έχω πάει στον Άγιο Μαυρίκιο και ήμουν 4-5 ώρες μέσα σε ένα καταρράκτη με πολύ κρύα νερά. Μου είχαν κάνει body painting σε όλο το σώμα μου, φορούσα φακούς επαφής και στο τέλος της φωτογράφισης είχαν φύγει οι φακοί επαφής, είχα ξεβαφτεί και είχε κοκαλώσει όλο το σώμα μου. Με προτιμούσαν για αυτά. Με είχαν για κασκαντέρ», είπε αρχικά η Βάσω Κολλιδά.

Αναφερόμενη στα νέα παιδιά που ασχολούνται με το μόντελινγκ είπε: «Η νέα γενιά έχει άλλο πάθος για τη δουλειά που τους βάζει στη διαδικασία να μιλούν και να απαντούν, παρά να παλεύουν για να αποκτήσουν πράγματα» και συμπλήρωσε: «Γεννιέσαι με το ταλέντο, αλλά πρέπει να το εξασκήσεις και να βγάλεις έναν χαρακτήρα και μια εικόνα που θα μπορεί να σταθεί πάνω σε μια σκηνή, μια πασαρέλα και οπουδήποτε. Μόνο σκληρή δουλειά χρειάζεται».

Μιλώντας για τα ριάλιτι τόνισε: «Τα παιδιά στα ριάλιτι μόδας και τραγουδιού μιλούν περισσότερο από το να εκμεταλλευτούν αυτό που τους δίνεται».

Για την οικογένειά της και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού ανέφερε: «Δεν θα επιδίωκα τρίτο παιδί. Έχουν μεγαλώσει και έχουν μπει σε μια διαδικασία που κάνουν πράγματα μαζί. Το να μπεις σε μια διαδικασία για ένα ακόμη μωράκι είναι σαν να σε γυρίζει πίσω. εγώ είμαι καλά όπως είμαι».

Για τον σύζυγό της είπε: «Δεν είμαστε όπως ήμασταν στην αρχή. Η αγάπη έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως στέλνουμε μηνύματα και φλερτάρουμε».

Τέλος αποκάλυψε πως έγινε και η γνωριμία με τον σύζυγό της.

https://streamable.com/nk9bts