Βικτώρια Καρύδα: «Μετά τον θάνατο του άνδρα μου ήθελαν να με εκμεταλλευτούν…»
Ελλάδα

Βικτώρια Καρύδα: «Μετά τον θάνατο του άνδρα μου ήθελαν να με εκμεταλλευτούν…»

Βικτώρια Καρύδα: «Μετά τον θάνατο του άνδρα μου ήθελαν να με εκμεταλλευτούν…»

Όσα αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο δυόμιση χρόνια μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Για τη ζωή της μετά τον χαμό του πολυαγαπημένου της συζύγου μίλησε Βικτώρια Καρύδα στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη.

Δυόμιση χρόνια μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή το μοντέλο αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της και πόσο την έχει επηρεάσει η πανδημία ενώ αποκάλυψε και το πώς άτομα του στενού της περιβάλλοντος επιχείρησαν να την εκμεταλλευτούν εκείνο τον καιρό.

«Έχω ξενερώσει με τους νόμους που έχουν βγάλει. Πλέον σαν πρόβατα. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε, αλλά το κράτος μπορεί να βγάλει από παντού. Τα παιδιά μου κάθονται σαν ζόμπι στους υπολογιστές. Θα πεθάνουμε από τη στενοχώρια και τα ψυχολογικά προβλήματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγουν οι παιδικές χαρές και τα σχολεία παραμένουν κλειστά» είπε αρχικά.

Όταν έχασε τον άνδρα της αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να επωφεληθούν από την κατάσταση αλλά όπως είπε εκείνη βρήκε τη δύναμη κι έκανε ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στη ζωή της.

«Στη ζωή μου έχω καταλάβει πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Έκοψα πολλούς ανθρώπους από τη ζωή μου γιατί δυστυχώς μετά τον θάνατο του άνδρα μου ήθελαν να με εκμεταλλευτούν και να κοιτάξουν το συμφέρον τους. Είναι πολλά αυτά που μου έκαναν και ντρέπομαι να μιλήσω γι’ αυτά. Στη ζωή κάποια στιγμή όλα πληρώνονται. Ό,τι δίνεις παίρνεις».

Όσον αφορά την ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον δολοφόνο του άνδρα της, Γιάννη Μακρή ξέσπασε: «Αυτά τα ισόβια που είναι δέκα χρονάκια δεν είναι ισόβια. Όμως αν είναι έτσι οι νόμοι, είμαι αναγκαστικά ευχαριστημένη. Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια, τέλος. Εγώ κάθε μέρα τον ζω και τον σκέφτομαι τον Γιάννη μου και τον βλέπω κάθε μέρα στο όνειρό μου. Τι ικανοποίηση να έχω με τα ισόβια; Ο άνδρας μου δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ πάλι μαζί μας. Όμως είναι ο φύλακας-άγγελός μου και τον νιώθω κάθε μέρα δίπλα μου πολλές μέρες σε έντονο βαθμό».