Βικτώρια Καρύδα: Στη δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της
Ελλάδα

Βικτώρια Καρύδα: Στη δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της

Βικτώρια Καρύδα: Στη δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της

Για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τους στυγερούς δολοφόνους

Για πρώτη φορά αντίκρισε τους δολοφόνους του συζύγου της η Βικτώρια Καρύδα στη δίκη που ξεκίνησε σήμερα για την εν ψυχρώ δολοφονία του γνωστού επιχειρηματία.

Βλέποντάς τους να πλησιάζουν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών με χειροπέδες στα χέρια, η σύζυγος του Γιάννη Μακρή μιλά στο Live News λέγοντας:

“Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει”.

Ωστόσο, η δικάσιμος πήρε αναβολή για τις 9 Ιουλίου ενώ ο 32χρονος δράστης αρνείται κατηγορηματικά μέχρι σήμερα όλες τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι δεν είναι εκείνος ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο να πλησιάζει τον επιχειρηματία και να τον “γαζώνει” μπροστά από την κατοικία του.

“Θα πρέπει να επαναλάβω ότι είμαι αθώος. Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου έχουμε σχέση με αυτό το σκληρό έγκλημα. Ήρθα στην Ελλάδα, όπως έκανα τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, επειδή αγαπώ την Ελλάδα. Ήθελα να φέρω την οικογένειά μου και τον νεογέννητο γιο μου να ζήσουν εδώ”, ήταν τα λόγια του κατά την έναρξη της δίκης.

Φωτογραφία: NDP