Βίκυ Κάβουρα: “Απέκτησα τη φήμη της αντροχωρίστρας χωρίς να ισχύει”
Ελλάδα

Βίκυ Κάβουρα: “Απέκτησα τη φήμη της αντροχωρίστρας χωρίς να ισχύει”

Βίκυ Κάβουρα: “Απέκτησα τη φήμη της αντροχωρίστρας χωρίς να ισχύει”

Η σχέση της με τον Γιώργο Βίγγο, το Just the 2 of us και η κακή εμπειρία του Dancing with the stars

Η Βίκυ Κάβουρα ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Βίγγο, τα όσα κακόβουλα της έχουν χρεώσει αλλά και τη συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνη.

“Δεν είχα βρει έναν άνθρωπο να ταιριάζουν οι ψυχές μας”

Μίλησε όμως και για τις δυσκολίες που πέρασε στη δουλειά της.

“Πανικούς με τη δουλειά δεν παθαίνω για τη ματαιοδοξία αλλά για τις απολαβές”, είπε και αποκάλυψε ότι “τη χειρότερη περίοδο οικονομικά της ζωής μου δεν το ήξεραν ούτε οι γονείς μου και ο κόσμος νόμιζε ότι είμαι πλούσια”.

“Δεν το ‘χω να με φροντίζουν οι σύντροφοί μου, θέλω να είμαι ανεξάρτητη, τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά σου. Δεν θα ακουμπήσω ποτέ σε άντρα”, είπε με την Τατιάνα να τη ρωτά αν θα ακουμπήσει στον τωρινό της σύντροφο που είναι πολιτικός μηχανικός.

“Γιατί, τι άλλαξε τώρα; Θέλω να δίνω αλλά δεν έχω ανάγκη να ζητάω, είμαι περήφανη” είπε η Βίκυ.

“Έμεινα μόνη μου, κάτι που το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν είχα πάει σε κάποιο μοναστήρι, δεν είχα βρει έναν άνθρωπο να ταιριάζουν οι ψυχές μας, να εμπιστευτώ και να μπω σε μία σχέση. Θέλω να είναι καλός άνθρωπος, είναι πολύ σημαντικό για μένα, και ερωτικά, αλλά και να είναι άντρας, να προσέχει τη γυναίκα του”, είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/3vp19

Η Βίκυ Κάβουρα όμως αναφέρθηκε και σε όλη αυτή τη φημολογία που την έφερε σε δύσκολη θέση ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη.

“Όχι μόνο δεν είμαι αντροχωρίστρα αλλά είμαι και πολύ καλή με τις γυναίκες. Ποτέ δεν θα γινόμουν αντροχωρίστρα, δεν το έχω αυτό. Πήρα μία φήμη που δεν ισχύει. Αυτό με πόνεσε. Ήταν τελείως όχι εγώ”, είπε.

https://streamable.com/5rnw1

Η Βίκυ μίλησε και για το Just the 2 of us. “Είμαι πολύ χαρούμενη”, είπε ενώ αντέδρασε όταν η Τατιάνα ανέφερε τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars. “Τι μου το θύμησες αυτό;”

“Το θέμα είναι πώς κρίνεσαι, με τι διάθεση. Στο Dancing δεν ήταν έτσι. Εγώ πήγα να παίξω και δεν περνούσα και πολύ καλά. Εντάξει, έφυγα νωρίς”, είπε.

Χαριτολογώντας αποκάλυψε ότι η μαμά του Νίκου Κοκλώνη αλλά και η μαμά της έχουν νευριάσει που δεν είναι το αγόρι της και δεν θα παντρευτούν αλλά δεν έχει γνωρίσει τον πραγματικό της σύντροφο στον οικογενειακό της περίγυρο.

https://streamable.com/k8hs4