Βίκυ Κάβουρα: “Ο σύντροφός μου, μου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά”
Ελλάδα

Βίκυ Κάβουρα: “Ο σύντροφός μου, μου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά”

Βίκυ Κάβουρα: “Ο σύντροφός μου, μου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά”

"Το κέρατο είναι ανασφάλεια" είπε στην εκπομπή "Μεσημέρι"

Στο “Μεσημέρι” βρέθηκε η Βίκυ Κάβουρα και μίλησε για τα επερχόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Γυμνάζεται κάθε μέρα και θεωρεί βαρετό να μην κάνει κάποιος γυμναστική , έχοντας η ίδια ξεκινήσει από τα 13 να αθλείται.

Η ζωή στην Σπάρτη από όπου και κατάγεται ήταν, όπως είπε, συγκεκριμένη και χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με τα πράγματα που ήθελε.

Συνεργάζεται δυο χρόνια με τον Νίκο Κοκλώνη, τον οποίο αγαπά και εκτιμά και μάλιστα θα συμμετέχει παρουσιάζοντας τα backstage στο Just The Τwo Of Us.
“Είμαι πολύ χαρούμενη. Θα είναι σούπερ. Έχω μάθει την ομάδα και είναι όλοι ένας κι ένας, γεμάτοι ζωντάνια. Περιμένω πώς και πώς!” δήλωσε.

“Με τον Νίκο είμαι πάντα χαρούμενη, είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και εκτιμώ και περνάμε καλά”.

Με το σύντροφό της Γιώργο Βίγκο γνωρίστηκε σε μια έξοδο για φαγητό και όπως είπε κατάλαβαν από την αρχή ότι ταιριάζουν, με το Γιώργο Λιάγκα να την πειράζει και να λέει : “Χαίρομαι με τη χαρά των άλλων”.

Μάλιστα η ηθοποιός “μαρτύρησε” τον παρουσιαστή ότι ενώ συναντήθηκαν στη Μύκονο το καλοκαίρι, εκείνος έφυγε, με το Γιώργο Λιάγκα να απαντά:

“Και αυτό είναι αλήθεια πάλι. Σηκώθηκε κι έφυγα επειδή εγώ δεν ήμουν καλά εκείνο το βράδυ. Δεν ήξερα ότι είστε μαζί”.

Η ίδια αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει παιδιά και μεγάλη οικογένεια και δε θεωρεί πως τα παιδιά ανακόπτουν την πορεία, αλλά δίνουν περισσότερη δύναμη να συνεχίσει κανείς το έργο του.

Ο λόγος που ίδια επέλεξε να δημοσιοποιηθεί η σχέση της είναι ότι δίπλα στον αγαπημένο της νιώθει ασφάλεια.
“Στο είχα πει ότι όταν βρω έναν άνθρωπο που θα είμαι καλά και θα νιώθω ασφάλεια και σιγουριά δε θα έχω κανένα πρόβλημα και θα είμαι η πρώτη που θα βγαίνω μαζί του και θα τον καμαρώνω κιόλας”, είπε χαρακτηριστικά.

“Ένας άνθρωπος που είναι στιβαρός και έχει κύρος με γοητεύει”, πρόσθεσε.

https://streamable.com/yvzij

Για την απιστία η ίδια έχει τη δική της εξήγηση:

“Το κέρατο είναι ανασφάλεια μόνο. Εγώ δεν απατώ, γιατί εγώ δεν έχω την ανάγκη επιβεβαίωσης από τρίτο. Ένας άντρας μόλις η γυναίκα του έχει τη δική της ζωή μπορεί να σκεφτεί ότι θέλει επιβεβαίωση από αλλού”.

Τέλος, η πρεμιέρα της ταινίας “Χαλβάη 5-0″στην οποία παίζει θα γίνει στις 30 Γενάρη πράγμα για το οποίο ανυπομονεί.

https://streamable.com/lq062