Βίκυ Σταμάτη: Η εξομολόγηση για το έμφραγμα που υπέστη
Ελλάδα

Βίκυ Σταμάτη: Η εξομολόγηση για το έμφραγμα που υπέστη

Βίκυ Σταμάτη: Η εξομολόγηση για το έμφραγμα που υπέστη

Ένιωσε έναν ανυπόφορο πόνο σαν «να τη διαπερνούσε ξίφος»

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε πριν λίγες μέρες η Βίκυ Σταμάτη.  Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε συμπτώματα εμφράγματος και μεταφέρθηκε αμέσως  στο νοσοκομείο, όπου και της έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Η ίδια συ δηλώσεις της στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι υπέστη έμφραγμα

«Πριν από ένα μήνα δέχτηκα ένα ισχυρό σοκ. Βρέθηκα σε μια ατμόσφαιρα απύθμενης δυστυχίας, πρωτόγνωρης, που χτύπησε ανελέητα την πιο αθώα πλευρά της ζωής», είπε αρχικά η Βίκυ Σταμάτη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες τόσο με τα νομικά ζητήματα, την κράτησή της, αλλά και τα θέματα υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Αυτή η «επίθεση» που δέχτηκε μάλιστα, κλόνισε την υγεία της: «Κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης που αφορούσε στο παιδί, υπέστην ένα ανυπόφορο ύπουλο πόνο σαν να με διαπερνούσε ξίφος. Ενστικτωδώς, το μυαλό μου παρέπεμψε σε καρδιολογικό επεισόδιο. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου απέναντι σε ένα πρωτοφανή, απροσδόκητο “επισκέπτη”. Αυτό που έπαθα ήταν ένας αθόρυβος εχθρός, ο οποίος ονομάζεται έμφραγμα, σπάνιος για τις γυναίκες, αλλά υπαρκτός».