Βίκυ Βολιώτη: Μας δείχνει την κόρη της να ζωγραφίζει
Ελλάδα

Βίκυ Βολιώτη: Μας δείχνει την κόρη της να ζωγραφίζει

Βίκυ Βολιώτη: Μας δείχνει την κόρη της να ζωγραφίζει

Το ιδιαίτερο μήνυμα της ηθοποιού

Η Βίκυ Βολιώτη είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και την έχουμε αγαπήσει μέσα από πολλές επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση αλλά και με εξέχουσες ερμηνείες στο θέατρο.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά για εκείνη τις προσωπικές της στιγμές γι΄αυτό λίγες είναι οι φορές που έχει δημοσιεύσει πτυχές της καθημερινότητάς της μαζί με την οικογένειά της.

Το απόγευμα του Σαββάτου η ηθοποιός μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της μικρής της κόρης, Άννας, στα social media και όπως είναι φυσικό απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και likes στην ανάρτησή της.

Μέσα από το post της έστειλε και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα υπέρ της εκπαίδευσης και της παιδείας, τονίζοντας την τεράστια ανάγκη της κοινωνίας από μορφωμένους και καταρτισμένους ανθρώπους, που με “το φως της γνώσης” θα μπορούν να ανοίγουν τον δρόμο μπροστά σε αντιξοότητες, όπως αυτή που διανύουμε.

“Όταν βλέπω την Άννα να κάθεται στο γραφειάκι της και να προσπαθεί με τόση προσήλωση να κάνει την ζωγραφιά που της έχουν ζητήσει από το σχολείο, εύχομαι με όλη μου την καρδιά να αγαπήσει και μεγαλώνοντας το σχολείο και το διάβασμα αναγνωρίζοντας ότι μέσα από την γνώση ανοίγονται κόσμοι ολόκληροι. Θέλω να ελπίζω ότι αυτή η δύσκολη περίοδος που ζούμε δεν θα οδηγήσει μόνο στην αυταπόδεικτη πια ενίσχυση του Εθνικού συστήματος υγείας , ώστε να φροντίζει το ίδιο καλά για όλους , πλούσιους και φτωχούς , Έλληνες και μετανάστες αλλά και στην παράλληλη ενίσχυση του εκπαιδευτικού μας συστήματος . Χρειαζόμαστε μορφωμένους ανθρώπους . Άρα και καλά σχολεία. Για όλους. Πλούσιους και φτωχούς , Έλληνες και μετανάστες. Γιατί τελικά όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Στα δύσκολα η μόρφωση και η παιδεία είναι που μπαίνει μπροστά και ανοίγει το δρόμο. Και πρέπει να τις διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί η γνώση είναι αυτή που θα μας βγάλει στο φως… “, έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα.

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/B_aP7twl_r1/?utm_source=ig_web_copy_link

Η μικρή Άννα έχει ολοκληρώσει πια την ευτυχία της ηθοποιού και του συζύγου της, Σίμου Σακερζή, οι οποίοι αφού έδωσαν μεγάλη μάχη με τη γραφειοκρατία για να μπορέσουν να υιοθετήσουν στην Ελλάδα, στράφηκαν στην Αιθιοπία και κατάφεραν να κάνουν το μεγάλο τους όνειρο για ένα παιδί πραγματικότητα.