Βρέθηκε ο αγνοούμενος ράπερ Lamaniff
Ελλάδα

Βρέθηκε ο αγνοούμενος ράπερ Lamaniff

Βρέθηκε ο αγνοούμενος ράπερ Lamaniff

Όλες οι λεπτομέρειες

Η υπόθεση εξαφάνισης του Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού και ως ράπερ Lamaniff, απασχόλησε το βράδυ της Παρασκευής την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή, έφτασε η είδηση ότι ο νεαρός ράπερ βρίσκεται μεν στη ζωή αλλά σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και φιλικό πρόσωπο του ράπερ, όταν έφτασε εκείνη την ώρα στο χώρο και αντίκρισε τον νεαρό ράπερ.

Η εκπομπή ενημέρωσε τους συγγενείς του νέου και σήμερα Σάββατο φτάνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία.

Λεπτομέρειες για το πως βρέθηκε εκεί και τι ακριβώς συνέβη, θα γίνουν γνωστές σήμερα.

Σε όλη της διάρκεια της εκπομπής υπήρξαν αρκετές πληροφορίες από τηλεθεατές, που κινητοποιήθηκαν για να βρεθεί ο 24χρονος Λάμπρος.

Σε νεότερες εξελίξεις, πριν από λίγο ο πατέρας του νεαρού μίλησε στους «Πρωινούς Τύπους» στον ΑΝΤ1 αναφέροντας πως ο γιος του μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση.

https://streamable.com/5ir894

Θυμίζουμε ότι εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης, μετά από βίντεο που δημοσίευσε εκφράζοντας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Αφορμή, όπως εξηγούσε, ήταν ένα ροζ βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε από κύκλωμα με αφέντρες που τον εκβίαζαν.