Χάρης Ρώμας: «Μόλις βγήκα από μία σχέση 9 χρόνων…»
Ελλάδα

Χάρης Ρώμας: «Μόλις βγήκα από μία σχέση 9 χρόνων…»

Χάρης Ρώμας: «Μόλις βγήκα από μία σχέση 9 χρόνων…»

Δήλωσε πως είναι έτοιμος να αφήσει το θέατρο για την πολιτική

Χείμαρρος στις δηλώσεις του ήταν ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή του και αποκάλυψε ότι εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι single έπειτα από σχέση εννέα χρόνων.

«Άλλαξε αυτό πρόσφατα, λιγότερο από 6 μήνες. Είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο. Είμαι μόνος. Αισθάνομαι πολύ καλά γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο. Δεν έχω κλείσει κάποια πόρτα, είμαι έτοιμος να ανοίξω την πόρτα και το παράθυρο. Από τη δική του παραμένει μία μεγάλη αγάπη και μία πληρότητα σε σχέση με ένα μεγάλο μέρος αυτού που ζήσαμε» είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός των άλλων ο Χάρης Ρώμας μίλησε και για τη θέση του στην Περιφέρεια. Δήλωσε πως το καθήκον του ως προς το κοινωνικό σύνολο δεν μπορεί να συνδυαστεί με τους χρόνους που απαιτούν οι καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις γι΄αυτό και σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από το σανίδι και τη συγγραφή σειρών.

«Ταλανίζομαι ως προς αυτό, Είμαι έτοιμος να αφήσω το θέατρο σχεδόν ολοκληρωτικά για την πολιτική. Θέλω να εξυπηρετήσω πραγματικά την κοινωνία των ανθρώπων που θα με ψηφίσουν. Θέλω να έχω μία ομάδα ανθρώπων στο πλευρό μου που να μπορούν να με στηρίξουν, αν χρειαστεί να λείψω για 15 μέρες για μία ταινία, γιατί έχω σκοπό να κάνω κινηματογράφο. Σειρά πολύ δύσκολα θα ξανακάνω».

Για το αν υπήρξε περίοδος που το τηλέφωνό του σταμάτησε να χτυπά και πώς ένιωσε από αυτή την εξέλιξη απάντησε:

«Όταν έχεις αποδείξει κάποια πράγματα στον εαυτό σου νιώθεις ασφαλής. Το έχω περάσει κι εγώ ο ίδιος να υπάρχουν στιγμές που να μην χτυπά το τηλέφωνο, που να αισθάνομαι ότι με πήρε η κάτω βόλτα, είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα. Πρέπει να είσαι έτοιμος και γι΄αυτό».