Χάρης Βαρθακούρης: Επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία σε νέα δισκογραφική «στέγη»
Ελλάδα

Χάρης Βαρθακούρης: Επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία σε νέα δισκογραφική «στέγη»

Χάρης Βαρθακούρης: Επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία σε νέα δισκογραφική «στέγη»

Έπεσαν οι υπογραφές με τον Γιώργο Αρσενάκο

Μέλος της  Panik Records είναι πλέον ο Χάρης Βαρθακούρης, ένας από τους πιο ταλαντούχους, επιτυχημένους κι αγαπητούς δημιουργούς και καλλιτέχνες της γενιάς του.

Η υπογραφή των συμβολαίων από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο και τον Χάρη Βαρθακούρη έγινε στα γραφεία της εταιρείας, μέσα σε κλίμα χαράς.

Σε λίγες ημέρες, θα κυκλοφορήσει και το πρώτο single που ετοιμάζει στη νέα δισκογραφική του στέγη.

Να θυμίσουμε ότι ήταν από τους coaches που στο πρόσφατο J2US είχε αποσπάσει τα πλέον διθυραμβικά σχόλια για τη φωνή του ειδικά από τη Δέσποινα Βανδή.

Έμφυτο ταλέντο και γιος του Γιάννη Πάριου, ενός από τους πλέον καταξιωμένους και δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες, ο Χάρης Βαρθακούρης ξεδίπλωσε από νωρίς το μουσικό του χάρισμα.

Σε ηλικία μόλις 10 ετών συνέθεσε και ερμήνευσε με τον πατέρα του το τραγούδι του «Πιο Καλή Η Μοναξιά», που έμεινε γνωστό ως «Το Τραγούδι Του Χάρη».

Το 1995 ένωσε για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Πάριο, στο πλατινένιο album «Παρέα Με Τον Χάρη», υπογράφοντας τη μουσική και την παραγωγή των 11 τραγουδιών, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα έκανε την πρώτη του επί σκηνής εμφάνιση, δίπλα στον πατέρα του και τον Στέλιο Ρόκκο, στην «Πύλη Αξιού», στην Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο του cd single κυκλοφόρησε το 2000, με τίτλο «Προκαταβολικά», που αποτέλεσε προάγγελο του ολοκληρωμένου album «Αδέσποτες Οι Νύχτες». Ακολούθησαν οι δισκογραφικές δουλειές «Αδυναμία Μου», που περιλαμβάνει την διαχρονικά αγαπημένη επιτυχία «Βράδια Αξημέρωτα», «Φώναξε Πιο Δυνατά» και «Άρχοντας Του Κόσμου».

Έχει συνθέσει πολλά κομμάτια για άλλους καλλιτέχνες (εκτός από τον πατέρα του), μεταξύ των οποίων οι Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Νατάσα Θεοδωρίδου και STAN Αντιπαριώτης. Επίσης, έχει γράψει μουσική σε διαφημιστικά, καθώς και μουσικά θέματα για τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.