Χωρισμός για την κόρη του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου
Ελλάδα

Χωρισμός για την κόρη του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου

Χωρισμός για την κόρη του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου

Τίτλοι τέλους στη σχέση της με επιχειρηματία

Single είναι η κόρη του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Η νεαρή Δρ. Βιολογίας είχε αρκετό καιρό σχέση εξ  αποστάσεως – μιας και οι σπουδές της την κρατούσαν στην Κρήτη- με τον σύντροφό της, που είναι επιχειρηματίας.

Είχαν κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, στο Ηρώδειο και μαζί με τον πατέρα της, βρέθηκαν στα παρασκήνια για να συγχαρούν τον μεγάλο συνθέτη.

«Είναι επιχειρηματίας, αλλά λόγω προσωπικής επιλογής του δεν θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του», είχε πει χαρακτηριστικά η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, θέλοντας να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Νίκος και η Μαργαρίτα είχαν γνωριστεί μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος. Φαίνεται όμως ότι τελικά η σχέση αυτή δεν έμελλε να προχωρήσει.

Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη, η Μαργαρίτα Παπανδρέου δήλωσε με αφορμή την απόκτηση του διδακτορικού της ότι «δεν µε ενδιαφέρει η πολιτική. Έχω βιώσει και την αρνητική πλευρά της από παιδί, οπότε αυτό που µε ενδιαφέρει είναι η υγεία και η έρευνα. Χωρίς τη βασική έρευνα, αυτή τη στιγμή δεν θα είχαµε τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά εµβόλια».

Ο πατέρας της μάλιστα είχε δηλώσει την περηφάνια του για την απόκτηση του τίτλου της κόρης του δίνοντάς της δημόσια συγχαρητήρια για το μεγάλο αυτό βήμα στη ζωή της.