Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη βόλτα μετά την περιπέτεια με την υγεία της
Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη βόλτα μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη βόλτα μετά την περιπέτεια με την υγεία της

«Μετακίνηση 6» για τη σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη

Από το νοσοκομείο πήρε εξιτήριο πριν από μία εβδομάδα όπου χρειάστηκε να παραμείνει για επίσης μία εβδομάδα. Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία σε μερικούς μήνες περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα, καρπό του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη, διατηρεί την υπομονή της και με το χαμόγελο πάντα ζωγραφισμένο στα χείλη της, κάνει ότι χρειάζεται έτσι ώστε τα μωράκια της να παραμείνουν ασφαλή, μέχρι την ημέρα που θα έρθουν στη ζωή.

Η Χριστίνα, χρειάστηκε να ξεκουραστεί στο σπίτι της μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο και για περίπου 7 ημέρες προσπαθούσε να είναι μονίμως ξαπλωμένη. Μάλιστα, ήταν αρκετά ενεργή στα social media, με τα οποία πέρναγε την ώρα της και μοιραζόταν στιγμές της από τον καναπέ της, ή από το μπαλκόνι της, όταν της επέτρεπε ο καιρός να βγει έξω και να αλλάξει παραστάσεις έστω και για λίγο.

Μετά από αυτές τις δύσκολες ημέρες, η Χριστίνα Μπόμπα ήταν και πάλι έτοιμη να βγει έξω και να κάνει έναν περίπατο, ώστε να ξεμουδιάσει. Αυτό και έκανε λοιπόν, με την ίδια να συναντά για μια «μετακίνηση 6» την κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου και το σκυλί της.

«Μετά από πολλές μέρες στο σπίτι…. ο μήνας μπήκε ωραία με την πρώτη πρωινή βόλτα! Νούμερο 6 και χαλαρό περπατηματάκι. Καλό μήνα σε όλους μας με υγεία πάνω από όλα. Καλώς όρισες Άνοιξη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)