Χριστίνα Μπόμπα: Προετοιμασίες στο σπίτι για τον ερχομό των διδύμων
Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Προετοιμασίες στο σπίτι για τον ερχομό των διδύμων

Χριστίνα Μπόμπα: Προετοιμασίες στο σπίτι για τον ερχομό των διδύμων

Στην τελική ευθεία έχει μπει το ζεύγος Τανιμανίδη καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν τα κορίτσια τους

Τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις αρχές του καλοκαιριού θα έχει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της, καρπό του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα, η οποία πέρασε κάποιες δυσκολίες κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών, πλέον απολαμβάνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έχει ξεκινήσει ξανά τη γυμναστική και το περπάτημα, ωστόσο παραμένει πολύ προσεκτική. Η σύζυγος του παρουσιαστή όσο φουσκώνει τόσο ομορφαίνει και μοιράζεται συνέχεια στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της.

Από τις χιουμοριστικές συγκρίσεις της…

Μέχρι το πώς προετοιμάζονται στο σπίτι για τον ερχομό των διδύμων. Στο σπίτι που ζουν με τον Σάκη Τανιμανίδη θα προστεθούν δύο νέα μέλη και ως εκ τούτου θα πρέπει να δημιουργηθεί ο χώρος τους. Γι αυτό, η Χριστίνα αποφάσισε να αδειάσει ένα από τα δωμάτια που μέσα φύλαγε τα ρούχα του ζευγαριού.

«Όταν προσπαθείς να χωρέσεις τα πράγματα για να αδειάσει ένα δωμάτιο», είπε στο βίντεο που ανέβασε, με τη μαμά της να βρίσκεται εκεί για να τη βοηθήσει.

https://streamable.com/1uuffv