Χρήστος Φερεντίνος: Αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα η σχέση του με τη Σοφία Παυλίδου
Ελλάδα

Χρήστος Φερεντίνος: Αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα η σχέση του με τη Σοφία Παυλίδου

Χρήστος Φερεντίνος: Αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα η σχέση του με τη Σοφία Παυλίδου

Τι είπε στο περιοδικό ΟΚ! για την «Τέλεια Απόδραση» και τη συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη

Στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» φιλοξενείται ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο παρουσιαστής του νέου παιχνιδιού στον Alpha «Η Τέλεια Απόδραση» -κάθε Σάββατο στις 20:00-  μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά και για τη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Σοφία Παυλίδου.

«Με τον Νίκο Κοκλώνη γνωριστήκαμε λίγο πριν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της Τέλειας Απόδρασης και έχω σχηματίσει την καλύτερη εντύπωση για εκείνον και την ομάδα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη σχέση με την πρώην σύζυγό του Σοφία Παυλίδου: «Με τη Σοφία καταφέραμε να έχουμε μια ωραία σχέση. Και μεταξύ μας και με τα παιδιά. Αυτό είναι το ζητούμενο και πολλοί το χάνουν επειδή μπαίνουν στη μέση εγωισμοί».

https://streamable.com/feudpq

Η Τέλεια Απόδραση – Τι θα δούμε αυτό το Σάββατο;

Αυτό το Σάββατο 08/05 στις 20:00 στον Alpha, ο Χρήστος Φερεντίνος και μαζί του η Άννα Πρέλεβιτς υποδέχονται στο πλατό της «Τέλειας Απόδρασης» ένα ζευγάρι που τα «σπάει»…

Η Έλενα και ο Σπύρος είχαν την ιδέα που έκανε αίσθηση όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον ιδανικό χώρο για να εκτονωθεί όποιος έχει νεύρα, ένταση ή… άγρια κέφια. Οι δημιουργοί του καταστήματος «Λίμπα» στην περιοχή του Ψυρρή, όπου πας και… «τα σπας» για να εκτονωθείς, είναι ένα από τα ζευγάρια που αποφάσισε να «τα σπάσει» με τις επιδόσεις του, συγκεντρώνοντας όσο το δυνατό περισσότερα δώρα, συμμετέχοντας στην «Τέλεια Απόδραση» με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Έτσι, έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες κόσμο να εκτονωθεί μέσω του ξεχωριστού, «κονσεπτικού» rage room που δημιούργησαν, αυτή τη φορά θέλουν να ξεδώσουν οι ίδιοι, δίνοντας το 100% στο νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, παραγωγή της Barking Well Media.