Ζάχος Χατζηφωτίου – ‘Ελενα Χριστοπούλου: Η απάντησή τους για τη σχέση τους
Ελλάδα

Ζάχος Χατζηφωτίου – ‘Ελενα Χριστοπούλου: Η απάντησή τους για τη σχέση τους

Ζάχος Χατζηφωτίου – ‘Ελενα Χριστοπούλου: Η απάντησή τους για τη σχέση τους

Με αφορμή μια φράση του Ζάχου Χατζηφωτίου για την Έλενα Χριστοπούλου σε τηλεοπτική εκπομπή της Δευτέρας, η οποία αναπαράχθηκε στα μέσα ενημέρωσης, τόσο ο “Μπον Βιβέρ”, όσο και η coach των κοριτσιών του GNTM βγήκαν να διευκρινίσουν την φύση της σχέσης που του συνδέει όλα αυτά τα χρόνια.

Πώς άρχισαν όλα

Στην εκπομπή «Τι λέει» με την Ελένη Τσολάκη και σε συνέντευξή του στον Οδυσσέα Μητσόπουλο, ο Ζάχος Χατζηφωτίου αναφέρθηκε στην Έλενα Χριστοπούλου λέγοντας: «Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ». Η δήλωση αυτή παρερμηνεύτηκε, δίνοντας την εντύπωση πως υπήξε ερωτική σχέση του 96χρονου Ζάχου Χατζηφωτίου και της 43χρονης Έλενας Χριστοπούλου.

«Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλουν ό, τι λέει ένας άνθρωπος»

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο Ζάχος Χατζηφωτίου όχι μόνο διέψευσε την οποιαδήποτε ερωτική σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά τα έβαλε και με εκείνους που έβγαλαν τα λανθασμένα συμπεράσματα. Συγκεκριμένα είπε: «Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλουν ό, τι λέει ένας άνθρωπος […] εκείνη την ώρα που δίνεις μία συνέντευξη λες πολλά. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε είναι ότι μέναμε στην Κηφισιά. Δεν πάει να πει ότι μέναμε. Είμαστε φίλοι, βλεπόμαστε από το πρωί ως το βράδυ, τρέχουμε, κάνουμε… Πρέπει να πούμε τι κάνουμε σπίτι μας; Αν παίζουμε χαρτιά ή κάνουμε άλλα πράγματα; Είναι ντροπή! Δεν κάνουμε, για να μην χαρείτε. Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα, όχι αυτά που λένε οι άλλοι! Είναι ντροπή!».

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, που διατηρούν φιλική σχέση με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία βάπτισε πρόσφατα και το γιο τους Αρίωνα-Ιωάννη, πρόσθεσαν πως γνωρίζουν για τη βαθιά φιλία και την εκτίμηση που τρέφει η coach των κοριτσιών του GNTM στο πρόσωπο του Ζάχου Χατζηφωτίου.

«Ναι, είμαστε μαζί 24 χρόνια»

Από την άλλη, η Έλενα Χριστοπούλου, συνομίλησε με το πάνελ του Πρωινού του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα με τη Φαίη Σκορδά και τον Άρη Καβατζίκη. «Αφενός είμαι ωραία κι αφετέρου δεν ξέρω να ράβω. Δεν μπορώ να ράψω ούτε κουμπί. Απλά ήθελα να το διορθώσω αυτό», είπε αρχίζοντας την παρέμβασή της. Έπειτα, με χιούμορ σχολίασε όσα έχουν ειπωθεί για την υποτιθέμενη σχέση της, λέγοντας: «Το Ζάχο τον αγαπώ. 24 συναπτά έτη και όχι 7. Με έχει ορίσει σαν άνθρωπο, είναι ο μέντοράς μου. Σχέση δεν είχαμε ποτέ. Θα ήθελα, αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον. Έχω ζήσει όλες του τις μεγάλες σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί δεν είμαι εγώ μεγαλύτερη για να είμαι μαζί του».

Έπειτα, ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει μαζί του από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες και απάντησε: «Είσαι καλά; Μαζί είμαστε τώρα. Πίνουμε γαλλικό καφέ». Αφού πρόσθεσε αυτό, έδωσε το τηλέφωνο και σε εκείνον, που με τη σειρά του είπε μια απλή καλημέρα στη Φαίη Σκορδά. Όπως είπε: «Πολλοί είσαστε κι εγώ με πολλούς εν τυφλώ δε μιλάω».

Τέλος, η Έλενα Χριστοπούλου έκλεισε λέγοντας: «Ήταν πάντα εκεί. Στο γάμο μου ήταν εκεί, στα νοσοκομεία ήταν εκεί, από πάντα ήταν εκεί… Είναι η παιδεία, η μόρφωση και οι τρόποι του που λείπουν πολύ. Εμένα με έχει γαλουχήσει, με έχει μεγαλώσει κι ο καθένας μπορεί να πει ό, τι θέλει».