Ζένια Μπονάτσου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο
Ελλάδα

Ζένια Μπονάτσου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Ζένια Μπονάτσου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής The 2night Show ήταν η κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση που διατηρεί με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μετά το θάνατο της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε πώς είναι με τον παππού της κι εκείνη απάντησε: «Με τον παππού μου… δεν είμαστε! Δεν του μιλάω. Γύρισαν όλα τούμπα. Με το που έφυγε η γιαγιά μου από τη ζωή, όλα τούμπα. Σαν να ήταν τόσα χρόνια ένα ψέμα αυτό που ζούσαμε όλοι σε ένα σπίτι. […] Έχει προσπαθήσει ο ίδιος να μου μιλήσει. Δεν έχω απαντήσει».

Όπως εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή, η γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη, ήταν το άτομο που ισορροπούσε τις σχέσεις μεταξύ τους. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέλεξε να κλείσει το θέμα εκεί και να μην ρωτήσει περισσότερα γι’ αυό, παρά το γεγονός ότι η Ζένια Μπονάτσου είχε τη διάθεση να πει περισσότερα πράγματα.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζένια Μπονάτσου έχει δηλώσει πως δεν έχει σχέσεις με τον γνωστό ποινικολόγο και παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στο «Πρω1νό», είχε πει στη Φαίη Σκορδά: «Μετά τον θάνατο του πατέρα μου ήρθαμε όλοι πιο κοντά σαν οικογένεια. Με τη μάνα μου πήγαμε και μείναμε στο Πόρτο Ράφτη […] Κι εγώ με τη μάνα μου και ο παππούς με τη γιαγιά, όλοι μαζί βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον, ώστε κάπως να καλύψουμε την απώλεια. Αφοσιώθηκαν πολύ σε μένα και η μητέρα μου, και η γιαγιά και ο παππούς. Ο παππούς με πήγαινε από εδώ και από εκεί συνέχεια» έλεγε για τα πρώτα χρόνια μετά το θάνατο του Βλάση Μπονάτσου. «Το βρίσκω δύσκολο στις μέρες μας να είναι όλη η οικογένεια μαζί, ένα ζεστό σπίτι, μια ζεστή αγκαλιά. Αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν. Δεν ισχύει αυτό πια» σημείωνε για τις σχέσεις τους σήμερα.

Η Ζένια Μπονάτσου κάνει φέτος τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός και συμμετέχει στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» στο Θέατρο Ήβη, ως μία από τις συμμαθήτριες της Λίζας Πετροβασίλη.