Ζέτα Δούκα: «Είμαι ευγνώμων, αναμένω με ανυπομονησία τις εξελίξεις»
Ελλάδα

Ζέτα Δούκα: «Είμαι ευγνώμων, αναμένω με ανυπομονησία τις εξελίξεις»

Ζέτα Δούκα: «Είμαι ευγνώμων, αναμένω με ανυπομονησία τις εξελίξεις»

Η ηθοποιός άνοιξε τον δρόμο για να ακουστούν οι σκληρές αλήθειες του καλλιτεχνικού χώρου

Μετά τη Σοφία Μπεκατώρου και την αποκάλυψή της ότι έπεσε θύμα βιασμού, η Ζέτα Δούκα βρήκε το κουράγιο να μοιραστεί τη δική της δραματική εμπειρία και να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί επίθεση από τον Γιώργο Κιμούλη, όταν συνεργάστηκαν στο θέατρο πριν από περίπου 13 χρόνια και αυτή ήταν η αφορμή για να γίνουν γνωστές κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, οι οποίες δεν αφορούν μόνο τον ίδιο αλλά και άλλα πρόσωπα.

Η Ζέτα Δούκα, ακούγοντας κάθε μία από αυτές ξεχωριστά έδειξε τη στήριξή της, ενώ έλαβε και τεράστια υποστήριξη από τους συναδέλφους της και μάλιστα, οι δύο από αυτούς, με τους οποίους ήταν στο ίδιο θέατρο εκείνη την περίοδο, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημέρωναν ότι οποτεδήποτε τους ζητηθεί θα καταθέσουν την αλήθεια.

Λίγες μέρες μετά την εξομολόγησή της, η Ζέτα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της.

«Είμαι ευγνώμων για την συμπαράσταση και την αγάπη σας! Τι δύναμη μου δίνετε, να ξέρατε!

Είμαι συγκινημένη από την υποστήριξη και την αλληλεγγύη των συναδέλφων μου! Τι δύναμη και πίστη σ αυτό που έκανα μου δώσατε, να ξέρατε!

Είμαι επιτέλους αισιόδοξη ότι οι συνθήκες σε όλους τους εργασιακούς χώρους στο εξής, θα είναι πιο καθαρές, αληθινές και αξιοκρατικές!

Ίσως η αλλαγή που περιμέναμε χρόνια να συμβεί, έχει αρχίσει και χαίρομαι πολύ που συνέβαλα σε αυτό!

Αναμένω κι εγώ , με ανυπομονησία τις εξελίξεις!!!

Βαθειά υπόκλιση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)