Ζέτα Δούκα: «Κύμα» συμπαράστασης μετά τη συγκλονιστική της αποκάλυψη
Ελλάδα

Ζέτα Δούκα: «Κύμα» συμπαράστασης μετά τη συγκλονιστική της αποκάλυψη

Ζέτα Δούκα: «Κύμα» συμπαράστασης μετά τη συγκλονιστική της αποκάλυψη

Από τη Ναταλία Γερμανού μέχρι τη Βίκυ Σταυροπούλου και άλλους ηθοποιούς, όλοι στο πλευρό της - Η ιδιαίτερη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Ζέτα Δούκα με πολλή γενναιότητα αποκάλυψε το περιστατικό βίας, λεκτικής και σωματικής που δέχτηκε από πολύ γνωστό ηθοποιό στη συγκλονιστική της εξομολόγηση στο «Πάμε Δανάη».

Όπως είναι λογικό δέχτηκε ένα «κύμα» συμπαράστασης από άλλους επώνυμους, συναδέλφους της και μη.

Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε στον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για το θέμα.

«Ευτυχώς δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο. Είναι σαν να δόθηκε ένα σύνθημα. Ήταν πολύ συγκινητική η Ζέτα, σχεδόν συγκλονιστική. Θεωρώ  ότι δυστυχώς θα ακούσουμε κι άλλα. Δυστυχώς επειδή συνέβησαν» είπε.

https://streamable.com/gh7izc

Iδιαίτερη ήταν η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία συνηγόρησε στο ότι έχει ακούσει και εκείνη για αξιόποινες συμπεριφορές στον χώρο της και έδωσε το δικό της μπράβο σε όλες τις γυναίκες που έχουν το θάρρος να καταγγείλουν όσα τους συνέβησαν.

Από τη στενή της φίλη, Μαρία Ναυπλιώτου μέχρι την Κατερίνα Τσάβαλου που έχει και η ίδια καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο, όλοι είπαν μπράβο στη Ζέτα Δούκα.

Ανάμεσά τους και άνδρες όπως ο Δημήτρης  Σαμόλης, ο Πάνος Βλάχος και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αλλά και ο Πέτρος Λαγούτης.