Ζέτα Μακρυπούλια: Η βαρκάδα με τους φίλους της και το τρολάρισμα στα ψευδή δημοσιεύματα
Ελλάδα

Ζέτα Μακρυπούλια: Η βαρκάδα με τους φίλους της και το τρολάρισμα στα ψευδή δημοσιεύματα

Ζέτα Μακρυπούλια: Η βαρκάδα με τους φίλους της και το τρολάρισμα στα ψευδή δημοσιεύματα

Μερικές στιγμές ξεκούρασης με φίλους ξέκλεψε η Ζέτα Μακρυπούλια όσο βρισκόταν στην Κέρκυρα.

Και αυτό διότι μαζί της ήταν οι καλοί της φίλοι Θανάσης Αλευράς, Γιώργος Δάσκαλος, Γιάννη Καπελέρης και τον Γιώργος Σουλεϊμάν, με τους οποίους έκανε βαρκάδα την 1η Αυγούστου.

Η Ζέτα ξετρελάθηκε με τις ομορφιές του νησιού και δήλωσε ότι θέλει να ξαναπάει.

Έστειλε όμως και το δικό της μήνυμα για την αξία της φιλίας:

“Παιδιά σας το ξαναλέω… Σαν τη φιλία δεν έχει! Είναι σπουδαία και πολύτιμη σχέση! Πώς γίνεται κι όταν πιέζεσαι και τους έχεις ανάγκη, χωρίς να τους το πεις, χωρίς να το ζητήσεις, να είναι πάντα εκεί; Πόσο σας αγαπώ! Δυο μέρες σας είδα κι άλλαξαν αμέσως όλα!!  Τι ωραία που μπήκε ο μήνας μαζί σας! Τι παραλία ήταν αυτή !!! Και τέλος πότε θα ξανά πάμε Κέρκυρα για διακοπές κανονικές; Υπέροχο νησί!”

https://www.instagram.com/p/B0qQi3dAAit/?utm_source=ig_web_copy_link

Είναι οι ίδιοι οι φίλοι της Ζέτας που συμμετείχαν σε ένα άνευ προηγουμένου τρολάρισμα που έκανε η ίδια σε δημοσίευμα που έλεγε ότι μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει βρει νέον… σύντροφο, τον ηθοποιό Γιώργο Σουλεϊμάν.

Το δημοσίευμα μάλιστα έκανε λόγο για μίνι απόδραση του νέου ζευγαριού, αναφερόμενο στη βαρκάδα που η Ζέτα έκανε με τους φίλους της.

“Μόνο γέλια μου προκαλεί” έγραψε η Ζέτα για το δημοσίευμα, ενώ στο τρολάρισμα συμμετείχε και η καλή της φίλη, Ρούλα Ρέβη, η οποία θέλησε χιουμοριστικά να διεκδικήσει τον Γιώργο για να λάβει την απάντηση “Ρούλα μείνει με τον άντρα σου και τα παιδάκια σου, είναι δικός μου”.

 

Αν μη τι άλλο η Ζέτα απέδειξε ότι έχει χιούμορ ακόμη και απέναντι σε όσα τη φέρουν όχι μόνο να έχει χωρίσει αλλά και να έχει… προχωρήσει!