Ζήνα Κουτσελίνη: Η κόντρα με τις «Σφήκες», τα τηλεοπτικά της «εγκλήματα» και το σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη
Ελλάδα

Ζήνα Κουτσελίνη: Η κόντρα με τις «Σφήκες», τα τηλεοπτικά της «εγκλήματα» και το σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη

Ζήνα Κουτσελίνη: Η κόντρα με τις «Σφήκες», τα τηλεοπτικά της «εγκλήματα» και το σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη από τη γνωστή δημοσιογράφο

Ξανά στο στούντιο του The 2night Show βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη έχοντας αφήσει πίσω τις δυσάρεστες μνήμες που την έκαναν να αποχωρήσει την τελευταία φορά πριν από τη συνέντευξή της στη late night εκπομπή.

Μετά την κόντρα που είχε η δημοσιογράφος με τις «Σφήκες» αποφάσισε να αφήσει πίσω της το περιστατικό και να δώσει τελικά στον οικοδεσπότη τη συνέντευξη που περίμενε καιρό κάνοντας πλάκα κιόλας για το ατυχές συμβάν.

Μίλησε για τα πάντα. Για το ξεκίνημα και την πορεία της στον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και τον κόσμο της τηλεόρασης, στον οποίο θεωρεί ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται τεράστιες εκπτώσεις.

«Το τελευταίο διάστημα κάποιοι κάνουν εκπτώσεις στην τηλεόραση, για το χρήμα έχουν κάνει πολλά, έχουν εξευτελίσει την αξιοπρέπειά τους», είπε.

https://streamable.com/4of4j5

Μέσα από το προφίλ που έχτισε στην καριέρα της δημιουργήθηκε η φήμη ότι είναι σκληρή στη συμπεριφορά της ως προς τους συνεργάτες της. Το πιστεύει αυτό η ίδια;

«Αυτό που βλέπει ο κόσμος στην τηλεόραση αυτό είμαι εγώ. Στο control έπρεπε να είμαι ηγέτης. Δεν έχω μιλήσει σε άνθρωπο που έχει δουλέψει άσχημα. Αν έχω μιλήσει σε κάποιον σκληρά είναι γιατί τεμπέλιασε».

https://streamable.com/225ozn

Με την εμπειρία που έχει πέρασε στη συνέχεια στην κριτική γνωστών προσώπων που πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο στην τηλεόραση. Πώς σχολίασε την Ιωάννα Μαλέσκου, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Δανάη Μπάρκα;

Συνεχίζοντας τη συζήτηση η δημοσιογράφος παραδέχεται ότι εκτός από καλά έχει κάνει και «εγκλήματα».  Το πρώτο είναι ότι θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για τις παρουσιάσεις των τηλεθεάσεων στο κοινό. Όσο για το δεύτερο είναι ότι έβαλε τη Μαριέττα Χρουσαλά να μοιράζει συσκευές μπάρμπεκιου για να ανεβάσει τα πολύ χαμηλά νούμερα της εκπομπής της.

https://streamable.com/b9bome

Σχολίασε στη συνέχεια και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση:

«Η Ελένη είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος στην τηλεόραση. Έχει φύγει την καλύτερη χρονιά και θα επιστρέψει την καλύτερη χρονιά. Εμείς θα έχουμε μαλλιοτραβηχτεί μέχρι τότε κι εκείνη θα είναι μία χαρά».

https://streamable.com/cd6dcp

Τέλος, ρωτήθηκε και έδωσε τη δική της απάντηση για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τις «Σφήκες».

«Επειδή δεν είμαι της κωλοτούμπας, επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κορίτσια που ξεκινούν τώρα στην τηλεόραση έχω να πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν ήμουν πόρνη θα ήθελα να έχω κι άλλο σεβασμό. Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με ενόχλησε ένα ερώτημα της Χρύσας Κατσαρίνη. Με ρώτησε αν βλέπω το Tik Tok και λέω “ναι” και μου λέει σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό. Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου», είπε φανερά ενοχλημένη από αυτά που συνέβησαν μεταξύ τους.

https://streamable.com/6gcrar