“Ζητείται Ψεύτης”: Ανεβαίνει η παράσταση χωρίς τον Σεφερλή;
Ελλάδα

“Ζητείται Ψεύτης”: Ανεβαίνει η παράσταση χωρίς τον Σεφερλή;

“Ζητείται Ψεύτης”: Ανεβαίνει η παράσταση χωρίς τον Σεφερλή;

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την παράσταση “Ζητείται Ψεύτης”. Οι “Θεατρικές Σκηνές” φαίνεται πως έχουν κάνει επαφές, προκειμένου να ανέβει το έργο του Δ. Ψαθά στο “Παλλάς” και να μην ακυρωθεί. Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η Αποστολία Ζώη, αποκάλυψε πως κατά 90%, η παράσταση δεν θα ακυρωθεί. Όπως είπε η τραγουδίστρια, που επρόκειτο να συμμετέχει στο «Ζητείται Ψεύτης» έχει μάλλον βρεθεί αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή.

Η νικήτρια του Nomads είπε πως επικοινώνησε με τους ανθρώπους της παραγωγής, που της εμπιστεύθηκαν αυτή την πληροφορία. Η επίσημη ανακοίνωση για το ανέβασμα της παράστασης, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Θυμίζουμε πως ο 25μελής θίασος του έργου, που θα έκανε πρεμιέρα τον Φλεβάρη, ειδοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι η παράσταση ακυρώνεται. Ακολούθησαν δημόσιες ανακοινώσεις του Μάρκου Σεφερλή και των “Θεατρικών Σκηνών”. Κάθε πλευρά εξέθεσε τις δικές της θέσεις, για τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε αυτή την εξέλιξη.

Όσο για το όνομα του αντικαταστάτη, η Αποστολία Ζώη δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Znews επικοινώνησε με συνεργάτη της εταιρίας παραγωγής, που επιβεβαίωσε ένα μέρος όσων είπε η Αποστολία Ζώη. «Δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη» αναφέρει. Αν δεν συμβεί τελικά αυτό, γίνονται ήδη συζητήσεις για να να ανέβει στο Παλλάς ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα γαλλικής προέλευσης.