Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Ζευγάρι ή φίλοι;
Ελλάδα

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Ζευγάρι ή φίλοι;

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Ζευγάρι ή φίλοι;

Τι δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός;

Oι κοινές τους εμφανίσεις πυκνώνουν, έκαναν διακοπές μαζί στα Δωδεκάνησα και τώρα η δήλωσή του ηθοποιού και σκηνοθέτη Διαμαντή Καραναστάση στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη δεν αφήνει περιθώρια για… παρερμηνείες όσον αφορά τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

https://www.facebook.com/diamantis.karanastasis/posts/10158685123683631

Η δικηγόρος και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας είχε παντρευτεί το 2014 μετά από 10 χρόνια σχέσης τον σύντροφό της, Απόστολο Μαντή, φαίνεται όμως ότι το ζευγάρι τράβηξε αθόρυβα χωριστούς δρόμους.

Είναι άραγε ο Διαμαντής Καραναστάσης ο νέος της σύντροφος ή ένας πολύ καλός φίλος και στενός συνεργάτης;

Ο  ίδιος δήλωσε:  «Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ σε μένα. Έρχεται στις πρόβες μου, στις γενικές δοκιμές, στις παραστάσεις μου, ατελείωτες φορές, σε φάση που της λέω “δεν κουράστηκες;”».

Ο ηθοποιός -που είχε κάνει και έναν χαρακτηριστικό ρόλο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»- ήταν και υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Έχει δύο παιδιά από τον γάμο με τη σκηνοθέτιδα Μαριάννα Κάλμπαρη, έναν γιο και μία κόρη.

Όπως, μάλιστα, δήλωσε στο Secret ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που εκτιμάει στη Ζωή είναι η στάση της απέναντι στα δύο του παιδιά. «Η Ζωή είναι ένα δώρο για τα παιδιά μου και τη ζωή μου. Τα αγαπάει και την αγαπούν. Τους δίνει πολύ χρόνο και αγάπη».

Μία από τις πρόσφατες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού μετά τις διακοπές του στην παράσταση “Το παγκάκι” με τον Γιώργο κιμούλη -NDP

https://streamable.com/qxi93i