Ζωή Κρονάκη: Η απάντησή της στον Φώτη Σεργουλόπουλο – «Οι τίτλοι δεν έχουν σημασία»
Ελλάδα

Ζωή Κρονάκη: Η απάντησή της στον Φώτη Σεργουλόπουλο – «Οι τίτλοι δεν έχουν σημασία»

Ζωή Κρονάκη: Η απάντησή της στον Φώτη Σεργουλόπουλο – «Οι τίτλοι δεν έχουν σημασία»

«Είμαι πολύ υπερήφανη για τον περιεχόμενη αυτής της εκπομπής»

Η Ζωή Κρονάκη παραχώρησε συνέντευξη στην Real Life και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου σχετικά με τον τίτλο της εκπομπής «Μαμά-δες».

Ήταν εύκολο να αποχωριστείς τις «Μαμά-δες»;

Στην αρχή μου ήταν πιο εύκολο από όσο είχα φανταστεί. Είμαι άνθρωπος που θέλει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα και η ζωντανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου ήταν για μένα μια ωραία πρόκληση. Στην πορεία, όμως, έπιασα τον εαυτό μου να αναπολεί στιγμές από τις «Μαμά-δες». Άλλωστε, αυτό το πρότζεκτ ήταν μια δική μου ιδέα και από την αρχή ήταν τηλεοπτικό παιδί μου, που υλοποιήθηκε, πέτυχε, μίλησε στην κοινωνία και είχε ένα πολύ θετικό πρόσημο. Τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα. Όταν, όμως, έμαθα ότι η Τζένη Θεωνά θα αναλάβει, ηρέμησα.

Αισθάνεσαι ασφαλής που συνεχίζει εκείνη το έργο σου;

Πολύ! Είναι μια γυναίκα με άποψη, μια εξαιρετική επαγγελματίας και μια πολύ στοργική μαμά! Για μένα αυτό που μέτρησε περισσότερο είναι όταν άκουσα την Τζένη να λέει ότι είναι ερωτευμένη με αυτή την εκπομπή. Επίσης, η Τζένη παρουσιάζει τις «Μαμά-δες» με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από τον δικό μου. Νιώθω ότι έφερε έναν άλλον αέρα ανανέωσης.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξέφρασε τη διαφωνία του ως προς τον τίτλο της εκπομπής. Ανέφερε πως αποκλείονται οι μπαμπάδες…

Η εκπομπή «Μαμά-δες» είχε από το πρώτο επεισόδιο στήλη για τον μπαμπά. Παράλληλα, άνοιξε διάπλατα την πόρτα στην κοινωνία, παρουσίασε όλες τις κοινωνικές ομάδες, έκανε ρεπορτάζ σε ιδρύματα, μίλησε με ετερόκλητες οικογένειες, ομόφυλες οικογένειες, οικογένειες ατόμων με αναπηρία. Για όλα αυτά και για ακόμη περισσότερα είμαι πολύ υπερήφανη για το περιεχόμενο αυτής της εκπομπής. Και το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει. Όπως είπα στην εκπομπή του Φώτη, οι τίτλοι για μένα δεν έχουν σημασία. Το περιεχόμενο έχει. Ο Φώτης, από την πλευρά του, μίλησε ορθώς για τη συμπερίληψη, την οποία σέβομαι απόλυτα και υπερασπίζομαι!