Η Ελένη Τσολάκη στο Znews: «Μακάρι να μας φέρει ένα παιδάκι ο Θεούλης»
Συνεντεύξεις

Η Ελένη Τσολάκη στο Znews: «Μακάρι να μας φέρει ένα παιδάκι ο Θεούλης»

Η Ελένη Τσολάκη στο Znews: «Μακάρι να μας φέρει ένα παιδάκι ο Θεούλης»

Η Ελένη Τσολάκη, το πιο κεφάτο και χαμογελαστό κορίτσι της «μικρής οθόνης» αποκαλύπτει στο Znews και στη Μαίρη Καράμπελα τα πάντα για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Παράλληλα, μιλάει για το παιχνίδι «Αγρότης μόνος ψάχνει», το οποίο θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Πώς αισθάνεσαι που συμμετέχεις στην εκπομπή «Μεσημέρι» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα;

Νιώθω πάρα πολύ όμορφα που συνεργάζομαι με τον Γιώργο και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας μας. Πραγματικά κάθε μέρα είναι διαφορετική, είναι δημιουργική, είναι καινούρια μέρα. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μία πάρα πολύ όμορφη χρονιά.

Πώς προέκυψε η συνεργασία;

Το καλοκαίρι αποφασίσαμε κοινή συναινέσει να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τον Alpha. Όμως είναι ένα κανάλι με το οποίο διατηρούμε πάρα πολύ καλές, εξαιρετικές σχέσεις, αλλά είχαμε λίγο διαφορετικά πράγματα στο μυαλό μας. Έτσι, μετά από επτά χρόνια –αν και εγώ είχα για άλλον έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο- κλείσαμε τον κύκλο της συνεργασίας μας. Όμορφα και ωραία δώσαμε τα χέρια, αγκαλιαστήκαμε και είπαμε θα τα πούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Μίλησα με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ, βρήκα πολύ δελεαστική την πρόταση και όλο το πακέτο. Δηλαδή και το μεσημεριανό, αλλά και το παιχνίδι «Αγρότης μόνος ψάχνει» που έρχεται σε λίγο καιρό, οπότε -όπως καταλαβαίνεις- με γοήτευσε η πρόταση.

Όταν σου είπαν ότι θα συνεργαστείς με τον Γιώργο Λιάγκα ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες;

Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος, που τον θεωρώ «σχολείο» σε αυτή τη δουλειά. Τα χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή δεν είναι τυχαία, είναι απόδειξη τόσο της αξίας του όσο και της εμπειρίας και της ικανότητάς του. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι δίπλα του.

Παίζει για σένα ρόλο η παρουσία του Δημήτρη Παπανώτα την τηλεοπτική σας παρέα;

Βέβαια. Χαίρομαι πάρα πολύ που τα έφερε έτσι η ζωή και συνεργάζομαι ξανά με τον Δημήτρη. Είναι αυτοί οι κύκλοι που σου έλεγα πριν, που καμιά φορά κλείνουν, αλλά δεν ξέρεις πότε θα ξανανοίξουν. Είμαι χαρούμενη, γιατί ο Δημήτρης είναι πάνω απ’ όλα φίλος μου και μετά συνεργάτης μου.

Πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις με έναν πραγματικά δικό σου άνθρωπο;

Πάρα πολύ, γιατί είναι ο άνθρωπος που θα με δει στα μάτια κάθε πρωί και καταλαβαίνει ακριβώς πώς είμαι, τι νιώθω. Όπως και εγώ το ίδιο για εκείνον.

Έχουν υπάρξει συνεργασίες, στις οποίες δεν έχεις νιώσει τόσο καλά;

Μέχρι στιγμής -και κάνω 14 χρόνια αυτή τη δουλειά- με όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα αισθάνθηκα ότι βρήκα ένα κοινό σημείο αναφοράς. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έχει τα κουμπιά του και τα κλειδιά του. Αν θέλεις και έχεις ενδιαφέρον και θα τα βρεις.

Αισθάνεσαι ότι η φετινή παρέα σας έχει προλάβει να δέσει;

Ναι, για τον ενάμιση μήνα που είμαστε στον αέρα και αν σκεφτείς ότι γνωριζόμαστε σαν δυάδες. Δηλαδή εγώ με τον Δημήτρη, ο Γιώργος με την Κατερίνα. Η Κάλια είναι το καινούργιο μας το κορίτσι! Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι η πρώτη σκέψη είναι: «Τι θα γίνει εκεί; Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος…». Αν δεις όμως την εκπομπή, καταλαβαίνεις ότι έχουμε γίνει παρέα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ το αισθάνομαι αυτή τη στιγμή ότι έχουμε δέσει.

Το νέο τηλεοπτικό concept και τα προξενιά

Για το νέο σου τηλεοπτικό εγχείρημα, το «Αγρότης μόνος ψάχνει» τι έχεις να μου πεις;

Ξεκινάμε τα γυρίσματα μέσα στον Νοέμβριο. Τώρα είμαστε στη διαδικασία του casting. Ο «Αγρότης» είναι το επόμενο πράγμα που με ενθουσιάζει φέτος, γιατί μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και η επικοινωνία με ανθρώπους που ζουν στην επαρχία. Χαίρομαι που ανακαλύπτω μία άλλη ζωή, διαφορετική. Οπότε, το περιμένω με πάρα πολύ μεγάλη ανυπομονησία και εύχομαι να πάει πάρα πολύ καλά.

Θα είναι ίδιο concept, όπως το θυμόμαστε;

Είναι λίγο αναβαθμισμένο και οπτικά και σαν προσέγγιση. Δηλαδή ναι μεν θέλουμε να βρούμε τα ταίρια των ανθρώπων που τα ψάχνουν και βασιζόμαστε σε σχέση που μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ τους, αλλά θα έχει μία πιο ντοκιμαντέρ-ιστικη προσέγγιση.

Αν ήσουν ελεύθερη θα πήγαινες στον «Αγρότη» να βρεις το άλλο σου μισό;

Δεν είμαι αγρότισσα, αλλά αν ήμουν μόνη αγρότισσα, δεν ξέρω αν θα έψαχνα (γελάει)!

Έχουν προσπαθήσει ποτέ να σου κάνουν συνοικέσιο; Και αν ναι, έπιασε;

Εμένα ποτέ δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Κάνω στις φίλες μου όμως! Δηλαδή, αν δω κάποια καλή περίπτωση τους φέρνω κοντά. Βέβαια, δεν έχει προχωρήσει κάτι από όσα έχω κανονίσει να σου πω την αλήθεια. (Γελάει).

Η επιθυμία της να γίνει μητέρα

Πώς είναι ο έγγαμος βίος;

Πολύ ωραίος! Βέβαια, καμία διαφορά δεν έχει από το πριν! Εννοώ ότι μπορεί αρχικά να το φοβάσαι, γιατί είναι ένα καινούριο βήμα, αλλά ουσιαστική διαφορά δεν έχει αν είσαι καλά με τον άνθρωπό σου.

Ήσουν πάντα το κορίτσι που ονειρευόταν να βάλει νυφικό;

Νομίζω πως όχι. Προέκυψε στη ζωή μου και μ’ άρεσε! (Γελάει). Το χάρηκα πολύ. Όταν δηλαδή ερχόταν η ώρα, ήμουνα πολύ χαρούμενη για αυτό. Τότε κατάλαβα ότι μπορεί να ήμουν τέτοιο κορίτσι και να μην το ήξερα…

Ή μπορεί και να στο έβγαλε ο σύζυγός σου, ο Παύλος (σ.σ. Πετρουλάκης)…

Ναι, μπορεί να μου το έβγαλε. Πιστεύω πολύ σε αυτό που σου βγάζουν οι άνθρωποι που είναι απέναντί σου ή δίπλα σου.

Είστε έτοιμοι και για το επόμενο βήμα, να μεγαλώσετε την οικογένειά σας;

Βέβαια, φυσικά. Μακάρι, να το φέρει ο Θεούλης. Ένα παιδάκι εννοείται ότι το θέλουμε.