«Οι Έλληνες celebrities μας κάνουν στη Μύκονο τη ζωή δύσκολη, όχι οι ξένοι σταρ»
Συνεντεύξεις

«Οι Έλληνες celebrities μας κάνουν στη Μύκονο τη ζωή δύσκολη, όχι οι ξένοι σταρ»

«Οι Έλληνες celebrities μας κάνουν στη Μύκονο τη ζωή δύσκολη, όχι οι ξένοι σταρ»

Ο Νίκος Ζώτος περνά τα καλοκαίρια του στη Μύκονο «κυνηγώντας» ένα κλικ από τον πρώτο ως τον… τελευταίο celebrity.

Οι επιτυχίες του είναι πολλές και οι γνωριμίες του εδώ και χρόνια δε μένουν στην εγχώρια showbiz. Η Alessandra Ambrosio, η Kendall Jenner, η Lindsay Lohan είναι μερικές από τις μεγάλες star οι οποίες τον γνωρίζουν επί προσωπικού και δεν του αρνούνται φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/BThHmlLD9hq/?utm_source=ig_web_copy_link

«Η Kendall μόλις μας είδε μόνο που δεν μπήκε μέσα στον φακό» είπε ο Νίκος Ζώτος στο Znews και συνέχισε: «Και στην Paris Hilton αρέσει ο φακός. Είναι θεά»!

https://www.instagram.com/p/BzxxMVJgIeq/?utm_source=ig_web_copy_link

Όσο για τη γνωριμία του με τη Rihanna στην Κρήτη: «”Κυνηγιόμασταν” μια ολόκληρη μέρα. Μου είχε στείλει την ασφάλειά της για να με διώξει, αλλά εγώ συνέχιζα. Κάποια στιγμή όταν τελικά κατάφερα να βρεθώ μπροστά της, της ζήτησα να βγάλουμε μια φωτογραφία κι εκείνη δεν το αρνήθηκε. Όταν κατεβάζουμε τις φωτογραφικές μηχανές όλα αλλάζουν. Οι περισσότεροι είναι απλοί και ευγενικοί, είναι μαγευτικό».

https://www.instagram.com/p/fxgKP6rseC/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο φωτογράφος δυσκολεύεται περισσότερο με τους Έλληνες celebrities παρά με τους ξένους: «Οι Έλληνες έρχονται στην Μύκονο και θέλουν να κρυφτούν. Εκείνοι μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Καλά θα κάνουν λοιπόν όταν έρχονται εδώ, στη Μύκονο να μην μιλούν αριστερά και δεξιά για παπαράτσι. Είναι το γνωστό “τραβάτε με κι ας κλαίω”».

Η πιο συχνή ερώτηση που κάνουν στον Νίκο Ζώτο είναι για την πιο όμορφη διάσημη Ελληνίδα κι εκείνος επιμένει για χρόνια να ξεχωρίζει τη Δούκισσα Νομικού.

«Δεν είναι μόνο η εξωτερική ομορφιά. Η Δούκισσα είναι όμορφη και εσωτερικά. Έχει ευγένεια, έχει παιδεία, σέβεται και δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. Το ίδιο και ο σύζυγός της, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Τόσα χρόνια στη Μύκονο μας βοηθάει και στο τέλος μας λέει και ευχαριστώ. Η Δούκισσα πρέπει να γίνει το παράδειγμα για όλους, όπως και ο Αντώνης Ρέμος. Πρέπει όλοι να παραδειγματιστούν και να φέρονται ανάλογα».

https://www.instagram.com/p/slM6ryLsVL/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο φωτορεπόρτερ έχει σε εκτίμηση ακόμα μία Ελληνίδα, την οποία βέβαια εκτιμά πολύ και πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού.

«Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια πραγματική star. Είτε είναι στην Αθήνα, είτε στη Μύκονο, δεν λέει όχι ποτέ. Πιο απλή γυναίκα από τη Μαρία δεν υπάρχει. Εγώ αυτά θαυμάζω σε έναν άνθρωπο. Τη σέβομαι πολύ γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωπος και δεν τη νοιάζουν τα σχόλια».

Σχετικά με τις συμπεριφορές των κοριτσιών που έχουν βγει από κάποιο ριάλιτι ομορφιάς: «Έχουν καβαλήσει το καλάμι τα κορίτσια των ριάλιτι. Έρχονται στη Μύκονο και νομίζουν ότι είναι κάποιες».