Η Ρένια Λουιζίδου στο Znews: «Δεν έκανα ποτέ εκπτώσεις»
Συνεντεύξεις

Η Ρένια Λουιζίδου στο Znews: «Δεν έκανα ποτέ εκπτώσεις»

Η Ρένια Λουιζίδου στο Znews: «Δεν έκανα ποτέ εκπτώσεις»

Ποιο είναι το άγχος της για το «Καφέ της Χαράς»;

Είναι η «Χαρά» που μερικά χρόνια αργότερα έγινε «Χαρούλα» για χάρη μίας θεότρελης οικογένειας εν ονόματι «Χαμπέα»! Τώρα, η Ρένια Λουιζίδου γύρισε στο Κολοκοτρωνίτσι και στον ρόλο της επαναστάτριας Αθηναίας που αγαπήσαμε. Η καταξιωμένη ηθοποιός μιλάει στο Znews για τον λόγο που αισθάνεται άγχος για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς». Παράλληλα, αποκαλύπτει αν θα την ξαναδούμε στο «Σόι σου», ενώ ταυτόχρονα και αποκαλύπτει όσα της έχει προσφέρει η τηλεόραση στη μακροχρόνια καριέρα της.

Πώς νιώσατε όταν σας είπε ο Χάρης Ρώμας ότι επιστρέφει «Το καφέ της Χαράς»;

Δεν έγινε μια μέρα ξαφνικά! Μιλούσαμε πολύ καιρό με τον Χάρη και την Άννα, δεν ήταν ότι με πήρε κάποιος επισήμως ξαφνικά να μου το ανακοινώσει.

Τώρα πώς αισθάνεστε;

Η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, είναι άγχος, αγωνία και χαρά μαζί και συγκίνηση. Είναι μια σειρά που περάσαμε καλά, αγαπηθήκαμε μεταξύ μας, το αγάπησε ο κόσμος.

Τι είναι αυτό που σας αγχώνει;

Η πρώτη φορά του «Καφέ» ήταν μια ευτυχής συγκυρία από κάθε άποψη. Το άγχος που έχω είναι να μη χαλάσει αυτή η υπέροχη ανάμνηση. Βέβαια, είμαι σίγουρη ότι η αγάπη και η εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ μας δεν κινδυνεύει.

«Δέχθηκα πάρα πολλή αγάπη από το τηλεοπτικό κοινό»

Έχετε πάρει μέρος σε πολλές αγαπημένες σειρές. Μπορείτε να καταλάβετε από πριν τι θα έχει επιτυχία; Έχετε αυτό που λένε ένστικτο;

Δεν έχω, γιατί αν είχαμε θα το κάναμε κάθε χρονιά. Δεν θα περιμέναμε αποτυχίες. Μερικές φορές, τα κάνεις όλα σωστά και δεν δουλεύει στο τέλος και άλλες φορές έχεις κάνει και λάθη, όμως η χημεία του πράγματος λειτουργεί στο τέλος. Είναι και κάποια πράγματα που δεν τα ελέγχεις εντελώς, το πώς θα έρθουν όλα τα υλικά να δέσουν μεταξύ τους, κυρίως αυτό που λέμε τη χημεία που θα δημιουργηθεί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μαντεύοντας, προσπαθώντας, να τα κάνεις τα πράγματα όσο πιο καλά και σωστά μπορείς και μετά αφήνεις αυτό το λίγο πιο… μεταφυσικό κομμάτι να λειτουργήσει.

Για ποιους λόγους αγαπάτε την τηλεόραση;

Γιατί της χρωστάω πολλά. Δέχθηκα πάρα πολλή αγάπη από το τηλεοπτικό κοινό, πολύ μεγάλη αποδοχή, ήρθα σε επαφή με ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό, ένα μέρος αυτού του κοινού ήρθε και στο θέατρο που σε κάποια άλλη περίπτωση μπορεί και να μην ερχόταν. Παράλληλα, με βοήθησε να ζήσω με ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Για πάρα πολλούς λόγους, λοιπόν, είμαι ευγνώμων στην τηλεόραση.

Σας φέρθηκε καλά νομίζω…

Έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια. Είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής μου. Θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ τη σεβάστηκα. Δεν έκανα ποτέ εκπτώσεις, δεν θεώρησα ποτέ τα πράγματα δεδομένα. Πάω κάθε μέρα στο γύρισμα για να αγωνιστώ, να γίνονται τα πράγματα όσο γίνεται καλύτερα.

Επιστρέφει η σειρά «Το σόι σου»;

Φέτος, βλέπουμε την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», μπορεί του χρόνου να δούμε την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Το σόι σου»;

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Είναι κάτι που ακούω επανειλημμένα από εσάς τους δημοσιογράφους. Κανένας δεν έχει πει κάτι επισήμως, ούτε καν σαν ιδέα. Ούτε κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάτι ή έχει κάποια ενημέρωση.

Θεωρείτε ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο να συμβεί;

Αυτή τη στιγμή είναι όλοι σε άλλες δουλειές. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε, το πώς, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει σαν σκεπτικό.