Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Ο Καμμένος είναι το κατώτερο σκαλοπάτι»
Συνεντεύξεις

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Ο Καμμένος είναι το κατώτερο σκαλοπάτι»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Ο Καμμένος είναι το κατώτερο σκαλοπάτι»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν φοβάται ποτέ να εκφράσει την αληθινή του γνώμη δημόσια και αυτό απέδειξε άλλη μια φορά στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Gala και τον Δημήτρη Δανίκα. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο τελευταίος του ανέφερε το όνομα του Πάνου Καμμένου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απάντησε: «Πολύ κακή η γνώμη που έχω γι’ αυτόν. Το κατώτερο σκαλοπάτι. Παρέα μ’ αυτό το άθλιο συνονθύλευμα».

Στο παρελθόν ο ίδιος είχε συζητηθεί πολύ όταν είχε εμφανιστεί στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αν και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κατέβει στην πολιτική. «Έχουμε μια σειρά από λανθασμένες αντιλήψεις. Μία από αυτές είναι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Τελειώσαμε μ’ αυτό (…) Υπάρχει μια αγιοποίηση της Αριστεράς. Όποτε κυβέρνησε κατάφερε να επιβάλει στρεβλά καθεστώτα».

Από τα βέλη του όμως δεν γλίτωσαν και εκπρόσωποι από τη Δεξιά: «Σκέψου να μην ήταν αρχηγός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να υπήρχαν μόνο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας». Τι θα γινόταν; Εγώ δεν θα είχα διέξοδο. Πάντως για να διευκρινίσω κάτι, δεν είμαι ψηφοφόρος της Ν.Δ ήθελε πολύ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στις πλάτες του έχει πέσει μια ευθύνη να εκπροσωπήσει ένα μέρος των πολιτών που δεν εκφράζονται, απαραιτήτως, από τη Νέα Δημοκρατία».